Άιντραχτ-Αρμίνια 1-1: Τρίτη σερί ισοπαλία με Βίμερ πρωταγωνιστή

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Αρμίνια Μπίλεφελντ έφερε ισοπαλία, αυτή τη φορά υποδεχόμενη στο “Σούκο Αρένα” την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Εuropa League. O προπονητής των “αετών” Όλιβερ Γκλάζνερ ήθελε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της νέας του ομάδας, την ημέρα που έκλεινε τα 47 του χρόνια, αλλά ο Πάτρικ Βίμερ είχε αντίθετη άποψη.

Ο νεαρός Αυστριακός επιθετικός στο ντεμπούτο του στη Bundesliga,

μπήκε στο ματς στο 81ο λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα με τεχνικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Η Άιντραχτ είχε προηγηθέι με πλασέ του Χάουγκε μετά το γύρισμα του Ντουρμ στο 22ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Χακ στο 66΄ενώ στις καθυστερήσεις ο Βίμερ έχασε την ευκαρία να δώσει τη νίκη στην ομα΄δα του, αλλά το πλασέ από πλάγια θέση έδιωξε σε κόρνερ ο Τραπ. Τρεις αγωνιστικές, όλα τα αποτελέσματα για την Άιντραχτ. Μία ήττα, μία νίκη και τώρα μία ισοπαλία για την ομάδα του Γκλάζνερ που δείχνει να έχει πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα της περιόδου.

Στο 60ο λεπτό “πάγωσαν” όλοι με τον τραυματισμό του Λάουρσεν ο οποίος συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Στέφαν Ορτέγκα και ο Δανός βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα