Αουγκσμπούργκ-Μπάγερ Λ. 1-4: Κατά τα συνηθισμένα…

Οι οιωνοί ήταν οι χειρότεροι για την Άουγκσμπουργκ πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στη WWK Arena. Απέναντι της βρισκόταν η ομάδα την οποία δεν είχε ποτέ νικήσει σε 20 ματς, δεν είχε ακόμη σκοράρει μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές ενώ η Μπάγερ είχε “φιλοδωρήσει” με τέσσερα γκολ τη Γκλάντμπαχ την προηγούμενη εβδομάδα.

Έγιναν γρήγορα χειρότεροι καθώς με τα αυτογκόλ του Ιάγκο στο 3ο λεπτό και του Νιντερλέχνερ στο 14ο, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με “δύο γκολ

στην πλάτη”. Ωστόσο ευτύχησαν να μειώσουν χωρίς να είναι απειλητικοί, αξιοποιώντας με τον Νιντερλέχνερ το λάθος του Μπάκερ στο 30ο λεπτό.

Από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Λεβερκούζεν εμφανίστηκε μπερδεμένη, δίνοντας την ευκαιρία στην Άουγκσμπουργκ να γίνει δραστήρια, όχι όμως και πιεστική για τον Χραντέτσκι. Στο 75ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρο για να εκδηλώσουν αντεπίθεση και ο Σικ σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς γράφοντας το 3-1. Στο 81ο ήταν η σειρά του Βιρτζ να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο, ενώ η ομάδα του Σεοάνε στάθηκε άτυχη να πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ καθώς είδε τη μπάλα να καταλήγει δύο φορές στο δοκάρι μέχρι το τέλος του ματς στις προσπάθειες των Σικ, Αντλί.

Keywords
Τυχαία Θέματα