Αιγάλεω-Κηφισιά 0-3: Ασταμάτητη για την άνοδο! (hls)

Νέα σημαντική νίκη πήρε σήμερα (3/4) η Κηφισιά και μάλιστα εκτός έδρας! Επιβλήθηκε με το εμφατικό 0-3 επί του Αιγάλεω στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” και φουλάρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου Ομίλου της SL2, όπου βρίσκεται μόνη πρώτη με 43 βαθμούς, 6 μπροστά από τον Απόλλωνα Σμύρνης και 7 από την Καλλιθέα.

Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της SL2, έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών, καθώς από ένα σημείο και έπειτα ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς. Η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε

την αριθμητική της υπεροχή, που είχε από το 17ο λεπτό λόγω της αποβολής του Σκαφίδα, επειδή έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής σε υποσχόμενο τετ α τετ του Τετέι, και καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Τα γκολ ακολούθησαν την αποβολή. Το σκορ άνοιξε ο Κουϊρουκίδης στο 26ο, ενώ ο Τετέι στο 45ο+1′ σημείωσε το 0-2. Το Αιγάλεω προσπάθησε να αντιδράσει. Έψαξε το γκολ, όμως, δεν μπόρεσε να το βρει. Στο δεύτερο ημίχρονο με το βαρύ τερέν, οι καλές φάσεις ήταν λίγες. Σε μια από αυτές, στο 56ο, ο Γκίνη πέτυχε το 0-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αιγάλεω (Γράφας): Σκαφίδας, Χοτζάλλι (68′ Νικολακόπουλος), Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Τσίτσαρης (57′ Καμαρά), Κωστανάσιος (20′ Σικαλιάς), Πολυχρόνης, Κολλάς (57′ Σταματής), Τσιλιγκίρης (57′ Ραμίρεζ), Βλαχομήτρος

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (73′ Παυλάκης), Παπασάββας (65′ Πέιος), Σωτηράκος, Προβυδάκης (83′ Μπάκος), Πρίτσας (65′ Νοικοκυράκης), Γκίνη, Κουϊρουκίδης, Τετέι (73′ Αντερέγκεν).



Keywords
Τυχαία Θέματα