Ολυμπιακός: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ!

Ο Μίτσελ φαίνεται πως θ΄αποτελέσει άμεσα παρελθόν απ’ τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς οδηγήθηκε στην απόφαση να υποβάλει την παραίτηση του απ’ τον προπονητικό θώκο των Πειραιωτών. Η ισοπαλία 2-2 των “ερυθρόλευκων” απέναντι στον Άρη, πολλαπλασίασε τις πηγές πίεσης προς τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος μετά από σύντομη συνάντηση με μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού το απόγευμα της Δευτέρας, αποφάσισε να παραιτηθεί

απ’ τα καθήκοντα του. Αυτό σημαίνει πως οι πρωταθλητές θα πρέπει να βρουν άμεσα λύση για τα παιχνίδια που ακολουθούν με ΠΑΟΚ (05/04) και Παναθηναϊκό (09/04) σε Φάληρο και Λεωφόρο.

Την προηγούμενη φορά που ο Μίτσελ βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου, είχε ακουστεί το όνομα του προπονητή της Β’ ομάδας, Γιάννη Οκκά ως πιθανού υπηρεσιακού τεχνικού (με τη βοήθεια του Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος έχει εμπειρία στη Super League με Λεβαδειακό και Πανιώνιο), ωστόσο έχουμε αναφέρει στο novasports.gr, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει εκδηλώσει κινητικότητα στο θέμα του προπονητή και ίσως υπάρξει άμεσα λύση που θα αποδεχτεί συμφωνία με ορίζοντα τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα