Αιχμές για τους μάνατζερ του Γκερέρο αφήνει η Λεγκανές

Εύχεται τα καλύτερα στη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του, αλλά αφήνει και σαφείς αιχμές για το πώς εξελίχθηκε αυτή η υπόθεση.
Εδώ και λίγες ώρες ο Γκερέρο ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Η Λεγκανές εξέδωσε ανακοίνωση ευχόμενη καλή συνέχεια στον πρώην πια επιθετικό της, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές για
τον τρόπο που χειρίστηκαν οι μάνατζερ του παίκτη την υπόθεση, στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών για να παραμείνει ο Γκερέρο στην ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λεγκανές αναφέρει:
"Μέσα από αυτή την ανακοίνωση, η Λεγανές θέλει να ευχηθεί στον Γκερέρο, να έχει όλη την τύχη του κόσμου με τη νέα ομάδα που υπέγραψε, τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας τον παράλληλα για τον επαγγελματισμό του κατά τη διάρκεια των δύο ετών που ήταν μέλος του συλλόγου μας. Λυπούμαστε για την έλλειψη συνεργασίας εκ μέρους της εταιρείας εκπροσώπησης, της Elite Sports Advisors SL, με επικεφαλής τον κ. José Jesús Mesas Puerta, για την ανεπιτυχή ολοκλήρωση των προχωρημένων διαπραγματεύσεων για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη με την ομάδα μας"
Keywords
Τυχαία Θέματα