H Disney ανακοίνωσε τρεις νέες σειρές κινουμένων σχεδίων

Το "Vikingskool", το "The Owl House" και το "The Rocketeer" έρχονται στις οθόνες μας.

Η Disney αποκάλυψε τρεις καινούργιες σειρές κινουμένων σχεδίων που αναμένονται σύντομα στις οθόνες μας.

Η πρώτη λέγεται "Vikingskool" και θα προβληθεί περισσότερο σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Οι άλλες δύο λέγονται "The Owl House" και "The Rocketeer". Μαζί με τις πληροφορίες από Collider και Variety, έχουμε και τις πρώτες εικόνες, για να

πάρουμε μια γεύση από τις σειρές που έρχονται.

Η Disney παρουσίασε τις νέες της σειρές στο Annecy Animation Festival της Γαλλίας. Μαζί με αυτό, η Orion Ross, Αντιπρόεδρος Περιεχομένου Κινουμένων Σχεδίων, Ψηφιακών & Αγορών της Disney, ανακοίνωσε πως έρχεται και μια νέα σειρά στο Disney Channel, με όνομα "Big City Greens" και πως η σειρά "101 Dalmatian Street", η οποία θα επικεντρωθεί στα 101 σκυλιά της Δαλματίας, θα διαδραματίζεται ακόμα στο Βόρειο Λονδίνο. Η προσέγγιση της Disney θα είναι ότι "η περιοχή του Βόρειου Λονδίνου θα είναι με πλούσιο υπόβαθρο και τα λευκά και μαύρα κουτάβια".

Ας δούμε κάθε μία σειρά, από τις προαναφερθέντες, ξεχωριστά:

"Vikingskool"

Εικόνα μέσω Disney Junior.


Αν και ήταν αρχικά τοποθετημένο για ένα πιο ώριμο ακροατήριο, το "Vikingskool" θα στοχεύει περισσότερο σε παιδιά από 6 έως 11 χρονών. Η σειρά θα είναι παραγωγής του Cartoon Saloon της Ιρλανδίας και της Samka Productions της Γαλλίας, με την Νορβηγική εταιρεία σπέσιαλ εφέ Storm Films να αναλαμβάνει τα μετά της παραγωγής.

Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα νεαρών εκκολαπτόμενων βίκινγκ, που φοιτούν στο ελίτ σχολείο Vikingskool. Στο επίκεντρο αυτών των χιουμοριστικών και συναρπαστικών περιπετειών σε έναν μυστικιστικό κόσμο είναι ο Erik, ο Arnie και ο Ilba, καθένας από τους οποίους έρχεται με τα δικά του πλεονεκτήματα και αδυναμίες.

Η σειρά θα έρθει στις οθόνες μας στο τέλος του 2019.

"The Owl House"

Εικόνα μέσω Disney Junior.


Το "The Owl House" είναι παραγωγής και σχεδιασμού της Dana Terrace και είναι μία σειρά τρόμου-κωμωδίας που ακολουθεί την Luz, μια έφηβη κοπέλα γεμάτη αυτοπεποίθηση που τυχαία σκοντάφτει πάνω σε μια πύλη στο Demon Realm, όπου συναντά μια επαναστάτρια μάγισσα, την Eda, και ένα πολύ μικρό πολεμιστή, τον King, ο οποίος προσπαθεί να αποκαταστήσει τον πρώην τίτλο του και τη δόξα του. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει μαγικές ικανότητες, η Luz ακολουθεί το όνειρό της να γίνει μάγισσα, υπηρετώντας ως μαθητευόμενη της Eda στο Owl House και τελικά βρίσκοντας μια νέα οικογένεια σε ένα απίθανο περιβάλλον.

"The Rocketeer"

Εικόνα μέσω Disney Junior.

Το Disney Junior είχε ανακοινώσει και παλαιότερα ότι έχει ξεκινήσει η παραγωγή του "The Rocketeer", μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά και γονείς, η οποία θα κάνει ντεμπούτο το 2019:

Εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά κωμικών βιβλίων του Dave Stevens, το "The Rocketeer" ακολουθεί την Kit Seacourt, ένα νεαρό κορίτσι που λαμβάνει ένα πακέτο έκπληξη για τα γενέθλιά του αποκαλύπτοντας ότι είναι η επόμενη στη σειρά για να γίνει Rocketeer, ένας θρυλικός σούπερ ήρωας που έχει την ικανότητα να πετάξει με τη βοήθεια ενός jet pack. Η Κιτ είναι έτοιμη να αναλάβει την πτήση, και να σώσει την ημέρα, με τον καλύτερο φίλο της, τον Tesh, τον θείο της και έναν μηχανικό αεροπλάνων, τον Ambrose, που την ακολουθούν στις επικές της περιπέτειες.

Κάθε επεισόδιο του "The Rocketeer" θα προβάλλει δύο ιστορίες των 11 λεπτών, και θα περιέχει και ένα original τραγούδι. Η Nicole Dubuc είναι στους εκτελεστικούς παραγωγούς της σειράς και η παραγωγή θα γίνει από την Wild Canary σε συνεργασία με το Disney Junior.

Η Disney ανακοίνωσε, επίσης, ότι έρχεται η 4η σεζόν του "PJ Masks" και του "Miraculous Tales of Ladybug & Cat Noir" στο Disney Junior.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney θα λέγεται "Dragon Empire"Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες της D23 Expo 2019Πλούσιο υλικό ετοιμάζει για την κυκλοφορία της η υπηρεσία streaming της Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα