Αγωνία για Ζέκα (video)

Οι 24 παίκτες της αποστολής της Εθνικής ομάδας έδωσαν το "παρών" στον Άγιο Κοσμά, ωστόσο τέσσερις εξ αυτών δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Ο Ζέκα έχει ένα θέμα στον οπίσθιο μηριαίο και αύριο (Τετάρτη) θα κάνει εξετάσεις για να διαποστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και το αν θα μπορέσει να προπονηθεί. Αν μπει στο πρόγραμμα αυτομάτως θα υπολογίζεται από τον Σκίμπε, αν όχι, τότε ο Γερμανός θα έχει χάσει τον έναν εκ των δύο βασικών αμυντικών μέσων του, τουλάχιστον για το πρώτο ματς στην Εσθονία το Σάββατο(8/9). Ζέκα
και Σκίμπε είχαν ολιγόλεπτο τετ α τετ πριν την έναρξη της προπόνησης με τον προπονητή της Εθνικής να ρωτά τον άσο της Κοπεγχάγης για την κατάστασή του.

Ο Μπακάκης ένιωθε πολύ καλύτερα σήμερα, εξετάστηκε και από τον γιατρό της Εθνικής και πλέον υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσει να προλάβει ακόμα και το πρώτο παιχνίδι με την Εσθονία αν και οι περισσότερες πιθανότητες κλίνουν προς το ότι θα είναι έτοιμος στο 100% για το ματς της ερχόμενης Τρίτης στην Ουγγαρία. Σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμό.

Δείτε πλάνα από το ατομικό πρόγραμμα των Ζέκα - Μπακάκη

Ο Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίστηκε (και σκόραρε) την Κυριακή στο ντέρμπι Μονακό-Μαρσέιγ, ήρθε στην Ελλάδα αργά το απόγευμα της Δευτέρας και ένιωθε καταπονημένος. Έτσι, αποφασίστηκε να συμμετάσχει μόνο στο πρώτο μέρος της προπόνησης (ζέσταμα, 5-2) και εν συνεχεία να κάνει διατάσεις για λόγους αποφόρτισης.

Ο Παπασταθόπουλος έβγαλε πολύ μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ωστόσο την ώρα που ο Σκίμπε "διέταξε" δίτερμα εκείνος αποχώρησε επίσης για λόγους αποφόρτισης. Για τον αρχηγό, όπως και για τον Μήτρογλου δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Η προπόνηση ήταν ιδιαίτερα δυνατή με τον Σκίμπε να χωρίζει τους παίκτες του σε δύο ομάδες οι οποίες σε ένα μικρό χώρο έπαιζαν "κατοχή μπάλας" μόνο με μία επαφή. Άσκηση στην οποία έπεσαν κορμιά και οι παίκτες (παλιοί και νέο) έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο.

Στο δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου συμμετείχαν οι 20 ποδοαφαιριστές που είχε στη διάθεσή του ομοσπονδιακός προπονητής. Ως εκ τούτου αρχικά ο Μπάρκας και εν συνεχεία ο Γιαννιώτης αγωνίστηκαν και ως αμυντιικοί με τον Καρνέζη να μην αφήνει τη θεση του κάτω από τα δοκάρια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πείσουν τον Σκίμπε πως αξίζουν θέση στην εντεκάδα της "γαλανόλευκης".
Keywords
Τυχαία Θέματα