Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η ΑΕΚ

Κυρίαρχη του ράγκμπυ λιγκ 9 παικτών αποδείχθηκε η ΑΕΚ στους αγώνες του 4ου τουρνουά 9'ς που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου. Σε ένα τουρνουά που θα έκρινε, ενδεχομένως το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Προμηθέα και τον Πυρρίχιο.

Η ΑΕΚ που βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έπρεπε να νικήσει σε αυτό το τουρνουά για να εμποδίσει τον
δεύτερο Προμηθέα να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η «Ενωση» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 34-8 της ομάδας της Νίκαιας και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο.

Με την παρουσία 200 φιλάθλων ξεκίνησε το μεγάλο ντέρμπι. Η ΑΕΚ, όμως, ήταν ανώτερη και επικράτησε δίκαια.

Στο δεύτερο στη σειρά παιχνίδι ο Προμηθέας αντιμετώπισε τον Πυρρίχιο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόμπι Αντελέκε η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε δύσκολα με 16-14.

Στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν για γερά νεύρα και ο Πυρρίχιος παραλίγο να χαλάσει το «πάρτι» της ΑΕΚ. Σε όλο το ματς υπήρχε ισορροπία και μέχρι το τελευταίο λεπτό προηγείτο ο Πυρρίχιος, απειλώντας τη γηπεδούχο με απώλεια βαθμών. Η «Ένωση», όμως, με ηγέτη και σκόρερ τον Δημήτρη Καλδέρη νίκησε 12-10 και πήρε την πρωτιά. Παράλληλα βρίσκεται αγκαλιά με την κούπα, καθώς απομένει μόλις ένα τουρνουά για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στον Ασπρόπυργο, την έδρα του Πυρρίχιου.
Keywords
Τυχαία Θέματα