Άγιαξ: Παίρνει Αλέρ από Γουέστ Χαμ

Άγιαξ: Παίρνει Αλέρ από Γουέστ ΧαμageorgiΠαρ, 01/08/2021 - 07:16

Ενίσχυση στην επίθεση για τον Άγιαξ, που είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του Σεμπαστιάν Αλέρ από τη Γουέστ Χαμ αντί 20 εκατ. ευρώ, ποσού - ρεκόρ για τον «Αίαντα».

Ο 26χρονος Γαλλο-ιβοριανός, βρίσκεται από χθες στο Άμστερνταμ για ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει σήμερα στην Johan Cruijff Arena, ενώ μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του στο προσεχές ντέρμπι κορυφής με την Αϊντχόφεν.

Ο  -γεννημένος στα προάστια του Παρισιού αλλά διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού - Αλέρ, γνωρίζει καλά τον τεχνικό του «Αίαντα» Έρικ Τεν Χαχ, καθώς δούλεψε μαζί του στην Ουτρέχτη, όπου αγωνίστηκε για δυόμισι σεζόν (2014-2017) και πέτυχε 40 γκολ σε 82 αγώνες Eredivisie. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην Οσέρ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πριν μεταγραφεί το 2019 στη Γουέστ Χαμ αντί του ποσού ρεκόρ των 50 εκατ. ευρώ. Με τα «σφυριά» φέτος πέτυχε 3 γκολ σε 16 αγώνες Πρέμιερ Λιγκ και 4 σε 3 ματς Λιγκ Καπ.

Ο Αλέρ αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Τεν Χαχ επιθετικά, όπου οι Χούντελααρ, Τραορέ και Μπρόμπι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

 

 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ajax - Ποδόσφαιρο West Ham - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AFC Ajax ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ενίσχυση στην επίθεση για τον Άγιαξ, που είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του Σεμπαστιάν Αλέρ από τη Γουέστ Χαμ αντί 20 εκατ. ευρώ, ποσού - ρεκόρ για τον «Αίαντα».

Article publish on Παρ, 01/08/2021 - 07:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα