Άγιαξ: Αποχώρησε ο Μίσλινταντ (pic)

Ο τεχνικός διευθυντής του «Αίαντα» αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Άμστερνταμ, πέντε μήνες μετά την πρόσληψή του. Η διοίκηση του χρεώνει τις κακές φετινές εμφανίσεις της ομάδας. Ο Μίσλινταντ είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026. Κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στα τμήματα σκάουτινγκ των Ντόρτμουντ (2006-2017) και Άρσεναλ (2017-2019), ενώ στη συνέχεια είχε αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή στη Στουτγάρδη.

Παράλληλα, οι διοικούντες αναζητούν και προπονητή, καθώς αντίστροφα μετράει στον πάγκο της ομάδας και ο Μόρις Στέιν. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί το αν

θα προχωρήσει η διοίκηση σε επιλογή προπονητή ήταν θα το αφήσει για τον επόμενο τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Άγιαξ έλυσε τη συνεργασία με τον Σβεν Μίσλινταντ με άμεση ισχύ. Η έλλειψη ευρείας υποστήριξης εντός του οργανισμού είναι ο λόγος πίσω από αυτήν την απόφαση.

Ο Μίσλιντατ (Ντόρτμουντ, 5 Νοεμβρίου 1972) εντάχθηκε επίσημα στον Άγιαξ στις 19 Μαΐου 2023. Η διοίκηση του συλλόγου τονίζει ότι ο τερματισμός της συνεργασίας δεν σχετίζεται με την λογιστική έρευνα που ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη».

Προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος Γιαν Φαν Χαλστ: «Πολλές προσπάθειες αποκατάστασης της ευρείας υποστήριξης δεν οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό οδηγεί σε αναταραχή μέσα και γύρω από τον σύλλογο, επίσης λόγω των απογοητευτικών αποτελεσμάτων. Ο Σβεν έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για τον Άγιαξ τους τελευταίους μήνες, Για το οποίο είμαστε ευγνώμονες. Τώρα είναι προς το συμφέρον του Άγιαξ να προχωρήσει με ενωμένες δυνάμεις και να βρει τον δρόμο της επιστροφής στις αθλητικές επιτυχίες».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Ajax has ended the collaboration with Director of Football Sven Mislintat with immediate effect. The lack of broad support within the organisation is the reason behind this decision.

— AFC Ajax (@AFCAjax) September 24, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα