Ιαπωνικό GP : H Jessica Michibata έμεινε αξέχαστη με τα κλάματα της

Ιαπωνικό GP : Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Τζένσον Μπάτον, έκανε κάποτε κλάματα στο Ιαπωνικό μοντέλο Jessica Michibata μετά το Ιαπωνικό Grand Prix το 2011.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Τζένσον Μπάτον, έκανε κάποτε κλάματα για το μοντέλο και πρώην σύζυγό του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα, αφού κέρδισε ένα συναισθηματικό Γκραν Πρι Ιαπωνίας το 2011.

Ο Μπάτον κέρδισε το πρωτάθλημα της F1 το 2009 στην Μπράουν πριν ενταχθεί στη McLaren την επόμενη σεζόν όπου έγινε συμπαίκτης με τον Λιούις Χάμιλτον . Και

το 2011, ο Μπάτον κατέγραψε μια από τις πιο συναισθηματικές νίκες της καριέρας του καθώς κέρδισε τον εντός έδρας αγώνα της τότε κοπέλας του Μιτσιμπάτα.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουMotoGP Ινδία: Ο Bezzecchi κερδίζει μεγαλoπρεπώς,ο Bagnaia νοκ-άουτ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοίγει ξανάΟ μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωέςΚατάταξη πόντων F1 όλων των εποχών: Πού εμφανίζονται οι Hamilton, Verstappen και Alonso;Max Verstappen και τώρα ας πιπιλίσουν κανένα αυγουλάκι

Ιαπωνικό GP : Η νίκη ήταν επίσης οδυνηρή με τον αγώνα να έρχεται μόλις επτά μήνες μετά την καταστροφή της Ιαπωνίας από τον σεισμό και το τσουνάμι του Μαρτίου 2011 που σκότωσε περισσότερους από 15.000 ανθρώπους. Νίκη λοιπόν για τον Μπάτον, σε αυτό που θεωρούσε ως δεύτερη πατρίδα του λόγω του χρόνου που πέρασε στη χώρα με τη Μιτσιμπάτα.

Αφού ξεκίνησε δεύτερος στο grid πίσω από τον Sebastian Vettel, ο Βρετανός πήρε την καρό σημαία, κερδίζοντας την κυρίαρχη Red Bull του Vettel και τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Fernando Alonso, ο οποίος έφτασε στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Και ο Μπάτον δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του μετά τον αγώνα, λέγοντας: «Αισθάνομαι σαν μια νίκη στο σπίτι και είναι μια πολύ συναισθηματική νίκη, όχι μόνο για μένα, αλλά για ολόκληρη την ομάδα, και ειδικά τη στενή μου ομάδα του Mikey ( Collier, εκπαιδευτής), ο γέρος (μπαμπά John Button) και η Jessica. Προφανώς αυτό οφείλεται στη σύνδεση με την Ιαπωνία μέσω της Jessica, η οποία έβγαζε τα μάτια της έξω μετά τον αγώνα. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να σταματήσω τον εαυτό μου από το να κλαίω».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Moto3 Ινδία, Practice 3: Moreira στο τέλος, αλλά πόσα ατυχήματα!Θες CFMOTO ; Θες Μπρατάκος !F1 τα νέα των Paddock21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα