Αγχώθηκε στο τέλος η Φέγενορντ (video)

Η Ζβόλε ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε ματς στο πρωτάθλημα φιλοξενώντας τη Φέγενορντ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Πέντε ματς χωρίς νίκη, εκτός έδρας όμως ήταν και η ομάδα του Ρότερνταμ που αναζητούσε μάλιστα την πρώτη μακρικά από το γήπεδο της εντός του 2018.
Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ανήκε ξεκάθαρα στους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν χωρίς δυσκολία στο 2-0 με τις πρώτες δύο τελικές προσπάθειες του Ρόμπιν φαν Πέρσι. Με οξύτατο πρόβλημα στην ανάπτυξη της η Ζβόλε περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Από την έναρξη
του δεύτερου μέρους όμως η Ζβόλε έδειξε πιο ισορροπημένη, μη επιτρέποντας στην αντίπαλο της να τη θέσει υπό καθεστώς πίεσης. Ένα λάθος του τερματοφύλακά της Ντίτερικ Μπουρ στο 51ο λεπτό σε σουτ του Ελ Αχμαντί ανέβασε το σκορ στο 3-0 κι ένα λεπτό αργότερα ήταν ο Σαϊμάκ αυτός που με το 11ο τέρμα του στο πρωτάθλημα κράτησε ζωντανή στο ματς τη Ζβόλε. Η Ζβόλε μάλιστα έδειξε χαρακτήρα ακόμη κι όταν δέχθηκε τέταρτο γκολ στο 78ο λεπτό σε κόντρα επίθεση από τον Τόνι Φιλχένα. Με τον Πολωνό Πιοτρ Πάρτσιτσεκ να περνά στην επιθετική γραμμή και να σημειώνει δύο γκολ, στο 85ο με πέναλτι και στο 88ο με πλασέ, η Ζβόλε μετέτρεψε σε εξαιρετικά συναρπαστικό τον επίλογο του ματς, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.
Keywords
Τυχαία Θέματα