«Αυτοκτόνησε» η Τουλούζ, οι αλλαγές έσωσαν τη Λιόν (video)

«Αυτοκτονικές» τάσεις έδειξε η Τουλούζ στο «Μουνισιπάλ» στην αναμέτρηση με την Λιόν, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 17η αγωνιστική στιν Λιγκ 1.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, η ομάδα του Αλέν Καζανόβα προηγήθηκε 2-0, αλλά «κατέρρευσε» στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και η Λιόν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 12ο λεπτό
με εξαιρετικό δεξί σουτ από πλάγια θέση του Τζίμι Ντουρμάζ. Στη συνέχεια η «λιονέ» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η Μονπελιέ με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, κρατούσε με σχετική ευκολία το υπέρ της σκορ. Στο 71΄σε σέντρα του Ματιέ Ντοσεβί, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπεναγιέρ και ο διαιτητής της αναμέτρησης αφού συμβουλεύτηκε το VAR, υπέδειξε την παράβαση, με τον Ντουρμάζ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Ο Φεκίρ μπήκε στο παιχνίδι στο 60΄και σκόραρε με εκπληκτικό φάουλ
Η Λιόν στάθηκε τυχερή γιατί κατάφερε να μειώσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με τον Μούσα Ντεμπελέ (είχε πεάσει ως αλλαγή στο ματς) και έφτασε στην ισοφάριση στο 87΄με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ναμπίλ Φεκίρ που επίσης είχε περάσει στο παιχνίδι νωρίτερα.

Μάλιστα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων η Λιόν έφτασε πολύ κοντά στην μεγάλη ανατροπή, αλλά την ωραία κεφαλιά του Ντεμπελέ, εξουδετέρωσε ωραία ο Ρενέ. Αυτό ήταν το πρώτο ισόπαλο αποτέλεσμα μετά από 7 σερί νίκες της Λιόν επί της Τουλούζ.
Η ομάδα του Ζενεσιό έδειξε ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα και παρέμεινε με μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα