Καταιγιστικές εξελίξεις στον Πανιώνιο

Άσχημη τροπή φαίνεται πως παίρνουν τα διοικητικά του Πανιωνίου, καθώς για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο Νίκος Ζαμάνης σκέφτεται να παραιτηθεί από την ομάδα! Είδηση που στο άκουσμα της προκαλεί "τριγμούς" στο οικοδόμημα του Ιστορικού σε μια περίοδο που γίνονται "τιτάνιες" προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η οικονομική εξυγίανση που ξεκίνησε το 2014!

Κι όλα αυτά ενώ μέχρι την Δευτέρα ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας έτρεχε κανονικά την υπόθεση της φορολογικής ενημερότητας η οποία θα άνοιγε και το δρόμο για να γίνουν μεταγραφές προς ενίσχυση της ομάδας. Το τί συνέβη
στο μεσοδιάστημα ακόμα δεν είναι γνωστό. Σίγουρα πάντως η ομάδα ακόμα δεν έχει πάρει τη φορολογική ενημερότητα, ενώ και η "Λερναία ύδρα" των χρεών φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά κεφάλια.

Την Πέμπτη αναμένονται εξελίξεις επί τους θέματος, ενώ το novaposrts.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως η πιθανή αποχώρηση Ζαμάνη από την ομάδα δεν οφείλεται πάντως ούτε στο χρέος (το οποίο με τις προσπάθειες του ίδιου και του Δάρα έχει μειωθεί πολύ) αλλά ούτε και στη φορολογική ενημερότητα.

Τηνη ίδια ώρα ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Δάρας έχει διαμηνύσει πως σε περίπτωση που ο Νίκος Ζαμάνης κάνει πράξη τη σκέψη του, τότε θα ακολουθήσει και ο ίδιος τον ίδιο δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι ο Πανιώνιος θα μείνει "ακέφαλος" σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας του κι ενώ φάνηκε πως βαδίζει εδώ και τέσσερα χρόνια στο σωστό δρόμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα