"Αυτοκτονία" Τουρκίας, σώθηκαν οι Η.Π.Α. 93-92

Οι ελεύθερες βολές αποφάσισαν τη νίκη των Ηνωμένων Πολιτειών επί της Τουρκίας. Με 2/3 στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου της κανονικής περιόδου, ο Τέιτουμ ισοφάρισε 81-81 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί οι Τούρκοι 12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος κι ενώ ήταν μπροστά 91-92, έχασαν 4 βολές στη σειρά, 2 ο Μπαλμπάι, 2 ο Οσμάν και με δικές του 2/2 ο Μίντλετον έγραψε το τελικό 93-92, που επανέφερε την τάξη στην αναμέτρηση.

Οι Αμερικανοί πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους, βοηθώντας και τη χώρα μας, και μπαίνουν αήττητοι στον επόμενο όμιλο του μουντομπάσκετ. Παρά
τους έξι διψήφιους, ο Πόποβιτς πρέπει να προβληματιστεί με τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά, 35% εντός παιδιάς, 27/77. Στα θετικά η αντίδραση που έβγαλαν για να γυρίσουν σε δύο περιπτώσεις ένα "χαμένο" ματς.

Για την Τουρκία που είχε το ματς στα χέρια της και το χάρισε, ο Ιλιασόβα έκανε μεγάλη εμφάνιση, με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ. Το 61% στις βολές θα στοιχειώνει τους γείτονες για τη συνέχεια. Πέταξαν από τα χέρια τους μια νίκη που ήταν διαβατήριο ακόμη και για την οκτάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα