Αυτή η αγωνιστική έχει άλλη γεύση, είσαι έτοιμος να την απολαύσεις;

Πέμπτη. Ιδανική μέρα να μαζευτείς με φίλους στο σπίτι. Να χορτάσετε παρέα την πανδαισία μπάσκετ Euroleague στα κανάλια της Nova.

Όμως, για μισό λεπτό. Κακά τα ψέματα: Ούτε μόνο με μπάσκετ χορταίνει κανείς, ούτε η Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου είναι μια τυχαία Πέμπτη. Μιλάμε για την Τσικνοπέμπτη, τη μέρα που, παραδοσιακά, απαιτεί ό,τι εκλεκτότερο σε παρέα και γεύσεις. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από παρέα, μπύρες, ζάπινγκ ανάμεσα στο Παναθηναϊκός-Μπασκόνια, Μακάμπι-Μπαρτσελόνα
και Βαλένθια-ΤΣΣΚΑ στα κανάλια Novasports και εκλεκτά κρεατικά να ψήνονται στο μπαλκόνι σου.

Είσαι όμως έτοιμος να ανταπεξέλθεις σωστά στην πρόκληση; Βάλε το χασάπη της εμπιστοσύνης σου να σε προμηθεύσει με τα εδέσματα, πάρε τα απαραίτητα ψωμάκια για τα burgers και hot dogs, υπολόγισε ποια από τις υπέροχες sauces Hellmann’s πάει με ποιο μεζέ και δες εδώ ποια ακόμη είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ για ένα αξέχαστο BBQ Τσικνοπέμπτης:

Ψησταριά: ΟΚ, καλό το grill του φούρνου σου, αλλά η μισή (και βάλε…) επιτυχία της Τσικνοπέμπτης είναι η… τσίκνα! Τα κάρβουνα πάνω στα οποία θα ψηθούν τα κρέατα είναι αυτά που δίνουν την απαραίτητη γευστική και, κυρίως, αρωματική υπόσταση σε κάθε μπάρμπεκιου που σέβεται τον εαυτό του.

Sauces Hellmann’s: Ακόμη και το εκλεκτότερο κρέας, ψημένο από τον ικανότερο ψήστη, μπορεί να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη νοστιμιά με την κατάλληλη sauce. To απαραίτητο συμπλήρωμα για να απογειώσεις την Τσικνοπέμπτη σου είναι η πλήρης γκάμα από sauces Hellmann’s για να συνοδεύσουν τις γευστικές σου δημιουργίες.

Γάντια ψησίματος: Είπαμε, ψήνεις τα κρέατα, όχι τα χέρια σου. Και επειδή το ψήσιμο πολλοί αγάπησαν, το έγκαυμα όμως κανείς, φρόντισε για ένα καλό σετ με πυρίμαχα γάντια για να μπορέσεις να κάνεις τον Μάστερ Ψήστη χωρίς να ρισκάρεις.

Ποδιά: Το λίπος από τα ψημένα κρέατα μπορεί να δίνει γεύση, δίνει όμως επίσης και κάτι ακαταμάχητους λεκέδες που δε φεύγουν σχεδόν με τίποτα. Φρόντισε να προστατεύσεις τα ρούχα σου με την κατάλληλη ποδιά για ψήσιμο. Η οποία, μεταξύ μας τώρα, σου δίνει και έναν άλλο αέρα αυθεντίας στο μπάρμπεκιου – ακόμη, κι αν δεν έχεις ξαναψήσει ποτέ.

Λαβίδα: Όποιον ψήστη που σέβεται τον εαυτό του κι αν ρωτήσεις, το πρώτο που θα σου πει είναι πως ποτέ δεν τρυπάμε τη μπριζόλα πάνω στην ψησταριά με πηρούνι για να τη γυρίσουμε, γιατί θα χάσει τους χυμούς της και θα στεγνώσει. Σεβάσου τον εαυτό σου, το στομάχι των φίλων σου και τη μπριζόλα που ψήνεις. Κάνε επίδειξη της μαστοριάς σου, χρησιμοποιώντας την ειδική λαβίδα για να γυρίσεις τα κρεατικά πάνω στη σχάρα.

Και αν το περιορισμένο μπάτζετ σου κάνει το όλο project να φαίνεται ξαφνικά αδύνατο, μη φοβάσαι γιατί η Hellmann’s είναι εδώ για να σε βγάλει… τσικνοπρόσωπο στους φίλους σου! Γιατί με αφορμή αυτή την Τσικνοπέμπτη, η Hellmann’s σου προσφέρει όχι μόνο τις κορυφαίες sauces της για να απογειώσεις γευστικά το τσίκνισμά σου, αλλά και ένα πλήρες σετ ψησίματος. Και όταν λέμε «πλήρες», το εννοούμε: Όχι μόνο όλα τα αξεσουάρ ψησίματος που αναφέραμε πιο πάνω, αλλά και μια ψησταριά, μέχρι και τα κάρβουνα ώστε το μόνο που να έχεις να βάλεις εσύ είναι η τέχνη σου. Και φυσικά, μια πλήρη σειρά από προϊόντα sauces Hellmann’s για την ιδανική συνοδεία του μπαρμπεκιού σου!

Απλά μπες στο διαγωνισμό της Hellmann’s [λεπτομέρειες για το διαγωνισμό εδώ], και η φετινή Τσικνοπέμπτη σου μπορεί να γίνει μοναδική!
Fearless Grilling

Τσικνοπέμπτη με Hellmann’s σημαίνει #fearlessgrilling. Κάνε mention το παρεάκι και πάρε μέρος στον διαγωνισμό τώρα!

Posted by Hellmann's on Wednesday, January 24, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα