Αυτές οι 6 celebrities δεν τρώνε ποτέ κρέας

Πολλοί διάσημοι επιλέγουν να γίνουν vegetarians και άλλοι vegans, ενώ πολλοί από αυτούς απλά κόβουν το... κρέας.

Η αλλαγή στη διατροφή τους γίνεται για χάρη της υγείας τους, ενώ άλλοι για να υπερασπιστούν τα ζώα.

Ας δούμε τις celebrities που απαρνήθηκαν το κρέας και έχουν αντικαταστήσει τα μπιφτέκια με τόφου και φακές.

1. Κέιτ Γουίνσλετ

Η πρωταγωνίστρια του Τιτανικού έγινε πριν μερικά μόνο χρόνια χορτοφάγος και ενεργή συνήγορος της ΡΕΤΑ. Έχει μάλιστα αναρτήσει και βίντεο, στο οποίο καλεί τον κόσμο να μποϊκοτάρει εστιατόρια, τα οποία σερβίρουν φουά γκρα, ένα κλασικό
γαλλικό έδεσμα από συκώτι χήνας ή πάπιας.

2. Νάταλι Πόρτμαν

Η ηθοποιός είναι παθιασμένη χορτοφάγος και vegan, που τέλεσε χρέη παραγωγού και αφηγητή στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Eating Animals, το οποίο θέτει ερωτήματα για τους ανθρώπους που μεγαλώνουν και καλλιεργούν το μεγαλύτερο μέρος της τροφής μας. Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα τι ενέπνευσε τον ακτιβισμό της, εξήγησε: «Είναι εξωφρενικό και στενάχωρο. Πρόκειται για την υγεία μας και για το περιβάλλον. Πρόκειται και για τις αξίες μας»

3. Έλεν Πέιτζ

Η Καναδή ηθοποιός είναι μακροχρόνια ακτιβίστρια που εργάζεται για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.

4. Μάιλι Σάιρους

Ύστερα από το θάνατο του πολυαγαπημένου της σκύλου, Floyd, το 2014, αποφάσισε να σταματήσει να καταναλώνει ζωικά προϊόντα. Πολλές φορές δεν διστάζει μάλιστα να μοιράζεται και τις απόψεις της πάνω στο θέμα των δικαιωμάτων των ζώων και με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

5. Αριάνα Γκράντε

H ποπ σταρ σταμάτησε να τρώει κρέας από πολύ μικρή λόγω της αγάπης της για τα ζώα. Το 2013 έγινε επισήμως vegan. «Λατρεύω τα ζώα περισσότερο από ό, τι αγαπώ τους περισσότερους ανθρώπους, δεν αστειεύομαι. Πιστεύω πως η διατροφή που έχει ως βάση της τα φυτά και τα μη επεξεργασμένα τρόφιμα, μπορεί να χαρίσει μακροζωία και να σε κάνει γενικά χαρούμενο άνθρωπο».

6. Εβάνα Λιντς

Η ηθοποιός του Χάρι Πότερ είναι χορτοφάγος από τότε που ήταν νεαρή κοπέλα επειδή την απωθούσε η ιδέα να τρώει τη σάρκα των ζώων. Vegan έγινε το 2015, όταν Η Λιντς διάβαζε το Eating Animals, ένα βιβλίο που προβάλλει τι σημαίνει πραγματικά να τρως ζώα σε έναν βιομηχανικό κόσμο.

Πηγή: www.news.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα