Άφησε ελπίδες η μαγνητική

Η Ομοσπονδία της Κολομβίας άφησε ελπίδες ότι ο Χάμες Ροντρίγκεζ θα είναι σε θέση να δώσει το παρών στον αγώνα με την Αγγλία την ερχόμενη Τρίτη.
Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο επιτελικός μέσος έδειξε ένα μικρό αιμάτωμα αλλά όχι ζημιά στον μυ του δικεφάλου του ποδιού του παίκτη.
Ο Χάμες Ροντρίγκεζ τραυματίστηκε την Πέμπτη στο 30ο λεπτό του αγώνα της Κολομβίας με την Σενεγάλη και δεν ακολούθησε τις προπονήσεις της ομάδας την Παρασκευή και το Σάββατο. Το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας των λατινοαμερικανών έβγαλε μια λιτή ανακοίνωση για τον άσο της Μπάγερν Μονάχου τονίζοντας
ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, χωρίς όμως ν’ αναφέρει να θα είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί κόντρα στα «Λιοντάρια».
Η μαγνητική έγινε καθώς υπήρχαν φόβοι για μεγάλη ζημιά σ’ ένα σημείο που είχε και στο παρελθόν ταλαιπωρήσει τον Χάμες και μάλιστα γι’ αρκετούς μήνες, ενώ δεν ήταν έτοιμος ν’ αγωνιστεί και στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν δεν καταφέρει ν’ αγωνιστεί σίγουρα η κολομβία χάνει πολύ σε δημιουργία κι έμπνευση.
Να θυμίσουμε ότι ο 26χρονος μέσος είχε κερδίσει το «χρυσό παπούτσι» για το γκολ το οποίο είχε σημειώσει κόντρα στην Ουρουγουάη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα