Επέστρεψε στους Σπερς ο Μπελινέλι, ανανέωσε ο Γκέι

Ύστερα από μια εξαιρετική σεζον στην Φιλαδέλφεια και τους Sixers, ο Μάρκο Μπελινέλι γυρίζει σε γνώριμα λημέρια. Ο Ιταλός άρχισε την σεζόν στην Ατλάντα με τους Χοκς και τον χειμώνα μετακόμισε στη παρέα του Εμπίντ θα συνεχίσει στους Σαν Αντόνιο Σπέρς.
Ο Μπελινέλι αναχωρεί για το Τέξας όπου για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορέσει την φανέλα των ''σπηρουνιών'' όπου το 2014 είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.
6 εκατομμύρια δολλάρια για κάθε χρόνο του συμβολαίου του θα πάρει ο έμπειρος

Ιταλός και συμπαίκτη θα έχει τον Ρούντι Γκέι ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς για ακόμα ένα χρόνο.

Ο πρώην παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς πέρσι σε 57 παιχνίδια είχε 11.5 πόντους και 5.1 ριμπάουντ κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του ''Ποπ'' που εισηγήθηκε την επέκταση της συνεργασίας του.
Ο Γκέι που έμεινε ελεύθερος αναζήτησε το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο και ύστερα από μια αρνητική απάντηση στην πρόταση των Σπερς για 8.8 εκατομμύρια δολλάρια που προβλεπόταν, η συμφωνία τελικά έκλεισε στα 10 εκ.



Free agent guard Marco Belinelli has agreed to a two-year, $12M deal with the Spurs, league source tells ESPN.— Adrian Wojnarowski (@wojespn) July 1, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα