Αέρα "John Wick" θα έχει το "Birds of Prey"

Λίγες παραπάνω μπουνιές για να ανάψουν τα αίματα.

H Warner Bros. προσέλαβε τον σκηνοθέτη του "John Wick", Chad Stahelski, για να επιβλέψει τα δεύτερα γυρίσματα του επερχόμενου "Birds of Prey".

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ταινία ετοιμάζει να γυρίσει επιπλέον σκηνές μάχης και ο σκηνοθέτης θα επιβλέψει τα εν λόγω

γυρίσματα και θα σχεδιάσει τις νέες χορογραφίες.

Ο Stahelski ήταν ο stunt double του Keanu Reeves στις ταινίες "The Matrix" και σκηνοθέτησε και τις τρεις ταινίες "John Wick". Ο ίδιος και η εταιρεία του, 87Eleven, η οποία ασχολείται με τις επικίνδυνες σκηνές μιας ταινίας, έχει επιβλέψει τις σκηνές μάχης σε projects, όπως τα "Captain America: Civil War", τις ταινίες "The Hunger Games", "The Expendables 2 & 3" και "Atomic Blonde", ενώ εργάζεται πάνω στην ταινία από την αρχή.

Tο λογότυπο της ταινίας φέρει όλα τα όπλα που χρησιμοποιούν οι χαρακτήρες, όπως δηλαδή τόξα, βαλλίστρες και ρόπαλα, καθώς και το διαμάντι που κλέβει η Cassandra Cain από τον Black Mask, την οποία βρίσκουν οι άλλες τρεις ηρωίδες και αποφασίζουν να προστατέψουν.

Το cast συμπληρώνουν οι Rosie Perez ως Renee Montoya, Jurnee Smollett-Bell ως Black Canary, Mary Elizabeth Winstead ως Huntress, Ewan McGregor ως Black Mask, Chris Messina ως Victor Zsasz και Ella Jay Basco ως Cassandra Cain.

Η Cathy Yan, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του "Dead Pigs", σκηνοθέτησε την ταινία και η Christina Hodson έγραψε το σενάριο. Στην ταινία παραγωγός είναι η Margot Robbie, την οποία έχουμε ξαναδεί ως Harley Quinn το 2016 στην ταινία "Suicide Squad" και αναμένουμε να την δούμε ξανά στον ίδιο ρόλο στο "The Suicide Squad".

Το "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)", όπως είναι ο πλήρης τίτλος, ολοκλήρωσε τα κύρια γυρίσματά του από τον Απρίλιο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2020 (ΗΠΑ).

IGN Greece Στα χρυσά ντύνεται η Harley Quinn για το "Birds of Prey" Αποκάλυψη λογότυπου μετά την ολοκλήρωση γυρισμάτων για το "Birds of Prey" Πρώτη ματιά στην Harley Quinn του "Birds of Prey"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα