Ο Elvis γίνεται κατάσκοπος για το Netflix

Μια φανταστική πτυχή της ζωής του Βασιλιά.

Στην 42η επέτειο του θανάτου του, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα φέρει στις οθόνες μας το "Agent King", μια ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον Elvis Presley.

Σύμφωνα με την σύνοψη που δημοσίευσε η συνδρομητική υπηρεσία, το "Agent King" θα ακολουθεί τον "Elvis Presley που αλλάζει την λευκή του φόρμα για ένα αλεξίπτωτο όταν θα εισαχθεί σε ένα μυστικό κατασκοπικό πρόγραμμα για να

πολεμήσει τις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν την χώρα που αγαπά - ενώ παράλληλα συνεχίζει την δουλειά του ως Βασιλιάς του Rock And Roll". Η πρώην γυναίκα του τραγουδιστή, Priscilla Presley, θα είναι η συν-δημιουργός της σειράς και ο εκτελεστικός παραγωγός της.

Αφίσα από το "Agent King'.

Σύμφωνα με το Variety, ο Mike Arnold (Archer) θα κατέχει τον ρόλο του showrunner, σεναριογράφου και συν-εκτελεστικού παραγωγού.

“Από όταν ο Elvis ήταν μικρό αγόρι ονειρευόταν να γίνει υπερήρωας που πολεμά το έγκλημα και σώζει τον κόσμο! Το 'Agent King' του το προσφέρει αυτό”, είπε η Priscilla Presley σε δήλωσή της. “Ο συν-δημιουργός μου, John Eddie και εγώ χαιρόμαστε που θα δουλέψουμε με το Netflix και την Sony Animation για αυτό το project και θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο έναν Elvis όπως δεν τον έχουν ξαναδεί”.

Το "Agent King" δεν θα είναι το πρώτο project που θα παρουσιάσει μια φανταστική ζωή του γνωστού τραγουδιστή. Το 2002 δημιουργήθηκε η κωμωδία τρόμου "Bubba Ho-Tep" όπου ο γηραιότερος Elvis πολεμά μούμιες, ενώ το 1988 η κωμωδία "Heartbreak Hotel" έδειχνε ένα παιδί που απαγάγει τον Elvis και τον φέρει σε επαφή με τις rock & roll ρίζες του.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Anime σειρά He-Man από τον Netflix και τον Kevin Smith Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 Πρεμιέρα για το Criminal με τους David Tennant και Hayley Atwell

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα