ΑΕΛ: Επέστρεψε ο Κώστας Κατσαρής

ΑΕΛ: Επέστρεψε ο Κώστας Κατσαρήςantoniamath11Τετ, 12/23/2020 - 17:16

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και ο προπονητής Γιάννης Τάτσης αποφάσισαν την επιστροφή του  γυμναστή Κώστα Κατσαρή.

Με ανακοίνωση των «βυσσινί» γνωστοποιήθηκε η απόκτηση. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με κοινή απόφαση του προπονητή κ. Τάτση

Ιωάννη και του κ. Αλέξη Κούγια, επανέρχεται στην ομάδα ως άμεσος συνεργάτης του κ. Τάτση ο διακεκριμένος προπονητής και γυμναστής Κώστας Κατσάρας.
Όπως είναι γνωστό ο Κώστας Κατσάρας, ήταν άμεσος συνεργάτης του εξαιρετικού προπονητού της ΑΕΛ κ. Dostanic, που μαζί με τον Θωμά Κυπαρίσση, ήταν οι κύριοι συντελεστές της καταπληκτικής πορείας της ΑΕΛ, την περίοδο 2015-2016, που είχε κατάληξη την πανηγυρική άνοδο της στην Super League, η οποία είχε καταλήξει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μετά την διάλυση της, λόγω της κακής διαχείρισης Πηλαδάκη και της δημιουργίας χρεών 19.000.000€.
Ο Κώστας Κατσάρας είχε αποχωρήσει από την ΑΕΛ οικιοθελώς μετά το τέλος 2015-2016 και της αναλήψεως της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάκη Τσιώλη.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε για την επιστροφή του γυμναστή Κώστα Κατσαρή, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή Γιάννη Τάτση. Article publish on Τετ, 12/23/2020 - 17:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα