ΑΕΛ: Επιστρέφει και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

ΑΕΛ: Επιστρέφει και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέσταantoniamath11Πέμ, 01/21/2021 - 13:50

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 5-0 για το Κύπελλο Ελλάδος, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι η διοίκηση αποφάσισε την απομάκρυνση του Γιάννη Τάτση.

Ο αντικαταστάτης του βρέθηκε άμεσα με τον Τζιανλούκα Φέστα να επιστρέψει στην ΑΕΛ. Με ανακοίνωση η διοίκηση

της ομάδας γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας τους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο κ. Gianluca Festa.

Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Ανδρέας Λαυδαριάς , γυμναστής ο κ. Μπάμπης Παναγούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Φουσέκης.

Επιθυμία της ιδιοκτησίας και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να παραμείνει στο προπονητικό staff ως άμεσος συνεργάτης του κ. Festa και ο κ. Κώστας Κατσάρας.

Ο κ. Festa θα είναι αύριο στις 12:00 στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη όπου θα συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Κώστας Κατσάρας ο οποίος θα επιμεληθεί και την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Παρόντες στην αυριανή προπόνηση των παικτών θα είναι και οι κύριοι Ανδρέας Λαυδαριάς, Γιώργος Φουσέκης, Μπάμπης Παναγούλης, δηλαδή όλοι οι παλιοί συνεργάτες του Gianluca Festa στην προηγούμενη θητεία στην ΑΕΛ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Με ανακοίνωση η ΑΕΛ, γνωστοποίησε ότι στην τεχνική ηγεσία των "βυσσινί" θα βρίσκεται πλέον ο Τζιανλούκα Φέστα. Article publish on Πέμ, 01/21/2021 - 13:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα