Ολυμπιακός: Ο έλεγχος των μεταγραφών

Ολυμπιακός: Ο έλεγχος των μεταγραφών vkonstanΣάβ, 11/14/2020 - 13:11

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ξεκάθαρο πως "ψάχνεται" ακόμα με τον νέο Ολυμπιακό, καθώς προσπαθεί να αφομοιώσει στον κορμό των δύο περασμένων σεζόν, τα πρόσωπα που προστέθηκαν φέτος στο ρόστερ. Η αλήθεια είναι πως δεν προστέθηκαν ομαλά, αλλά με τις ιδιαιτερότητες που επέβαλλε η σεζόν εξαιτίας της επέλασης του Covid - 19 και στον αθλητισμό. Έτσι οι

μεταγραφές του Ολυμπιακού χωρίζονται σε ποδοσφαιριστές που ήδη αποδίδουν μεγάλο μέρος των αναμενόμενων και σε εκείνουν που βρίσκονται σε φάση προσαρμογής.

Οι έτοιμοι

Στην ομάδα των παικτών που ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη στηρίζεται με... κλειστά μάτια, συμμετέχουν οι Χοσέ Χολέμπας, Ραφίνια και Γιάν Εμβιλά. Οι Χολέμπας και Ραφίνια αν και βρίσκονται σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, αποδίδουν ικανοποιητικά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι δύο παίκτες έχουν βάλει... πλάτη σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο της σεζόν και σύντομα θα πάρουν ανάσες από τους Βινάγκρε και Ντρέγκερ. Ο Γιάν Εμβιλά χρειάστηκε μερικά 90λεπτα για να βρει ρυθμό και παιχνίδι με παιχνίδι είναι καλύτερος και περισσότερο προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις του Μαρτίνς. Ο Γάλλος μέσος έχει βάλει πλώρη για να γίνει ένας εκ των πολυτιμότερων της σεζόν. 

Οι αναμενόμενοι

Ο Ολυμπιακός θα αλλάξει αρκετά πρόσωπα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Τα παιχνίδια πολλά και διαφόρων ταχυτήτων, οπότε ο Μαρτίνς θα χρειαστεί αντίστοιχα αρκετές επιλογές. Ο Πορτογάλος περιμένει πράγματα από τους Βινάγκρε, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ντρέγκερ και Κρίστινσον. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν έχει καταφέρει να αποδώσει στο βαθμό που αναμενόταν, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από μικροτραυματισμούς.

Οι Πέπε και Μπρούμα βρίσκονται σε καλύτερο σημείο και το επόμενο τους στοίχημα είναι να πάρουν συνεχόμενα 90λεπτα από τον Μαρτίνς, δηλαδή να γίνουν απόλυτα ανταγωνιστικοί. Αυτή τη στιγμή ο Μπρούμα βρίσκεται ένα "κλικ" μπροστά απ' τον Πέπε. Ο Ντρέγκερ αγωνίστηκε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και έδειξε πως πρόκειται για έναν παίκτη που... γεννήθηκε έτοιμος. Η αναμονή για να πάρει ευκαιρία στη σκιά του Ραφίνια, του στερεί τον αγωνιστικό ρυθμό και το επόμενο αγωνιστικό δείγμα του, θα είναι κατατοπιστικό για την προσαρμοστικότητα του. Παντως ο ίδιος χαρακτηρίζεται στου Ρέντη από την υπομονή και τη σιγουριά για τον εαυτό του.

Ο Τιάγκο Σίλβα αγωνίστηκε μόλις χθες πρώτη φορά, στο φιλικό με τον Ατρόμητο και το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό, γιατί ο Πορτογάλος χρειάζεται για να προσφέρει ανάσες με τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, μια και δεν συμπεριλαμβάνεται στην ευρωπαϊκή λίστα. Υπομονή θα χρειαστεί και ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον, καθώς ο ανταγωνισμός με τον Ζοσέ Σα δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, αλλά ο Ισλανδός πιστεύει αρκετά στον εαυτό του, όπως προκύπτει από τις απαιτητικές προπονήσεις των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού.  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς Μεταγραφές Ολυμπιακού Χοσέ Χολέμπας Ραφίνια Γιάν Εμβιλά Ρούμπεν Βινάγκρε Πέπε Τιάγκο Σίλβα Μπρούμα Μοχάμεντ Ντρέγκερ Εγκμουντουρ Κρίστινσον Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ποιο από τα νέα πρόσωπα ήδη αποδίδει, από ποιον περιμένει περισσότερα ο Μαρτίνς, ποιος θα είναι "αποκάλυψη"! Article publish on Σάβ, 11/14/2020 - 13:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα