ΑΕΚ: Το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σεραφείδη

Άνθρωποι του ποδοσφαίρου, φίλοι της ΑΕΚ είπα στο ύστατο χαίρε σ΄έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην “Ένωση” και έφυγε νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 86 ετών και δεν πρόλαβε να ζήσει τ΄όνειρο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Η εξόδιος ακολουθία έλαβε χώρα στον το πρωί του Σαββάτου (08/01) στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω και η ταφή πραγματοποιήθηκε στο τρίτο νεκροταφείο, στη Νίκαια.

Το

«παρών» έδωσε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να αλλάζει το πρόγραμμά της προπόνησης για να βρεθεί στην κηδεία.

Δημήτρης Μελισσανίδης, Αλεξίου, Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, Γιαννίκης, Μαυροειδής, Παπασταμάτης, Παπαχαρτοφύλης, Χάτσικας, Καφφάτος, Οφρυδόπουλος, Παυλής, Ατματσίδης, Κωστής, Κοπιτσής, Κοσμάς, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Τσιντώτας, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σιμόες και ο Μανωλάς μαζί με τον γιό του.

Επίσης ο Θωμάς Μαύρος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκονταν στην εκκλησία μαζί με τους Νίκο Στράτο, Γιώργο Κεφαλίδη και Μιχάλη Συμιγδαλά καθώς και τον γιατρό του Σεραφείδη Πάρη Κοσμίδη. Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης ήταν συντετριμμένος από την απώλεια του Στέλιου Σεραφείδη.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος και ο υπουργός οικονομικός Χρήστος Σταϊκούρας, είπαν επίσης το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σεραφείδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα