ΑΕΚ: Θλάση ο Σάκχοφ!

ΑΕΚ: Θλάση ο Σάκχοφ!gvasilioΣάβ, 02/06/2021 - 18:23

Τα άσχημα νέα δεν έχουν τελειωμό για την ΑΕΚ, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Γεβγέν Σάκχοφ υπέστη θλάση Α' βαθμού στον δεξί δικέφαλο.

Ένα ακόμα πρόβλημα για την ΑΕΚ και το Μανόλο

Χιμένεθ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας

Μετά τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες με κάταγμα στο δεξιό ώμο, ο Χιμένεθ χάνει τον Γεβγέν Σάκχοφ για τις επόμενες δύο εβδομάδες τουλάχιστον. 

Ο Ουκρανός μέσος τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, όταν και έγινε αλλαγή στο 63' για να μπει ο Γαλανόπουλος. 

Ο Σάκχοφ ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα και σημαντικά προβλήματα της ΑΕΚ, η οποία για το ματς με τον Άρη δεν έχει τον Σβάρνα, τον Μπακάκη, ενώ είναι αμφίβολος και ο Μάνταλος.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Τα άσχημα νέα δεν έχουν τελειωμό για την ΑΕΚ, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Γεβγέν Σάκχοφ υπέστη θλάση Α' βαθμού στον δεξί δικέφαλο. Article publish on Σάβ, 02/06/2021 - 18:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα