ΑΕΚ: Συνέχεια στις νίκες και στο μηδέν παθητικό (pics, vid)

ΑΕΚ: Συνέχεια στις νίκες και στο μηδέν παθητικό (pics, vid)gvasilioΔευ, 01/11/2021 - 12:00

Tη δεύτερη νίκη της επί εποχής Χιμένεθ αναζητεί η ΑΕΚ στη Φθιώτιδα κόντρα στην τοπική Λαμία που “καίγεται” για βαθμούς.

Έχοντας κρατήσει για πρώτη φορά την εστία ανέπαφη μετά από 73 ημέρες, στο 1-0 επί του Παναιτωλικού την περασμένη Τετάρτη, η ΑΕΚ

θέλει κόντρα στη Λαμία να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό της. 

Δείτε επίσης την αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Αλμπάνη στον Γιώργο Βασιλείου.

Μια νίκη που γνωρίζει πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και λόγω της κατάστασης της Ένωσης, αλλά και λόγω του γεγονότος πως η Λαμία καίγεται για βαθμό ή βαθμούς λόγω της βαθμολογικής της θέσης. 
 

Επίσης, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι η Λαμία ανέκαθεν δυσκόλευε την ΑΕΚ, η οποία και πέρυσι έμεινε στο 0-0, ενώ και πριν δύο χρόνια το ματς είχε τελειώσει σε ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2). 

Δείτε επίσης την αποκλειστική συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ στον Γιώργο Βασιλείου.

Τελευταία φορά που η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από την έδρα της Λαμίας ήταν τον Σεπτέμβριο του 2017, με προπονητή τον Χιμένεθ και γκολ με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου.

Προβλήματα και απρόοπτα

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Λαμίας ολοκληρώθηκε με απρόοπτα για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον Μάριο Μιτάι να μένουν εκτός αποστολής λόγω μυϊκών ενοχλήσεων. 

 

Εκτός έμεινε για προληπτικούς λόγους και ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ ο Νασίμ Χνιντ φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Ανδαλουσιανό τεχνικό. 

Διαβάστε επίσης: Απρόοπτο με Τσιγκρίνσκι και Μιτάι

Έτσι, λοιπόν, ο Μανόλο Χιμένεθ που κράτησε ξανά κλειστά τα χαρτιά του θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ. Ξανά αναγκαστικά. Ο Αθανασιάδης θα παραμείνει κάτω από την εστία, όπως και ο Μπακάκης στο δεξί άκρο της άμυνας, Νεντελτσιάρου και Σβάρνας τα δύο στόπερ, αριστερά πιθανότατα θα βρεθεί ο Ινσούα, ενώ αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Κρστιτσιτς, Σιμόες. Ο Μάνταλος στον άξονα, δεξιά ένας εκ των Αλμπάνη-Μαχαίρα, αριστερά ο Τάνκοβιτς και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Tη δεύτερη νίκη της επί εποχής Χιμένεθ αναζητεί η ΑΕΚ στη Φθιώτιδα κόντρα στην τοπική Λαμία που “καίγεται” για βαθμούς. Article publish on Δευ, 01/11/2021 - 12:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα