ΑΕΚ: «Πρόταση στην Τενερίφη για τον Ελάντι Σορίγια»

Το ισπανικό ραδιόφωνο, Cadena Ser, αναφέρει πως η ΑΕΚ, έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Ελαντί Σορίγια που αγωνίζεται στην Τενερίφη.

Το ρεπορτάζ, σημειώνει πως η «Ένωση» έχει κάνει πρόταση στον 32χρονο εξτρέμ ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

«Ο ποδοσφαιριστής που ανάρρωσε από τον τελευταίο τραυματισμό δεν έχει περάσει απαρατήρητος από διάφορους μνηστήρες και μία που έχει ήδη κάνει κίνηση είναι η ΑΕΚ

Αθηνών, η οποία έχει κάνει μια πολύ ισχυρή οικονομική προσφορά στον ποδοσφαιριστή που σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται την αποχώρησή του στη φετινή χειμερινή περίοδο».

Το δημοσίευμα σημειώνει πως η προσφορά της ΑΕΚ είναι ελκυστική και πως ο παίκτης είναι ένας από τους εννέα ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους τελειώνουν τον επόμενο χρόνο. Μάλιστα, η διοίκηση έχει γνωστοποιήσει στον Σορίγια πως θα του γίνει πρόταση να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα.

Ακόμη το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο παίκτης βρίσκεται σε ηλικία, που θα πρέπει να εξετάσει ένα καλό συμβόλαιο από το εξωτερικό, αλλά πρώτα θα ακούσει την προσφορά της Τενερίφης.

Ο Σορίγια, στις τελευταίες δύο σεζόν στην Segunda Division, σε 91 ματς μετράει 25 γκολ.

Τη σεζόν 2021-22 όντας παίκτης της Τενερίφης έπαιξε σε 45 ματς και σκόραρε 11 φορές, ενώ φέτος προερχόμενος από τραυματισμό, μετρά 9 συμμετοχές και 4 γκολ!

Keywords
Τυχαία Θέματα