ΑΕΚ: Πιστός στο πλάνο του ο Αλμέιδα

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει είναι η λογική που έχει ο Ματίας Αλμέιδα στο ξεκίνημά του στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Αργεντινό προπονητή σπανίως να αλλάζει τα πλάνα του όταν η ομάδα του κερδίζει τους αγώνες.

Αυτό είναι κάτι που αποδείχθηκε και στην προηγούμενη αγωνιστική και το ματς με τον Άρη, όπου η μοναδική αλλαγή ήταν του Αθανασιάδη αντί του Στάνκοβιτς που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Αλμέιδα ενδεχομένως να είχε στο νου του να βάλει στο

αρχικό σχήμα τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ωστόσο η οσφυαλγία από την οποία ταλαιπωρείται ο Γάλλος αμυντικός θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Λάζαρο Ρότα.

Από εκεί και έπειτα μένει να δούμε αν ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει κάτω από την εστία, με τους υπόλοιπους δέκα να είναι πιθανότατα οι ίδιοι που έπαιξαν με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης“. Δηλαδή, οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, στη μεσαία γραμμή οι Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και στην επίθεση οι Γκαρσία, Αραούχο.

Όποια σκέψη για ξεκούραση παικτών θα γίνει στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην “Αγιά Σοφιά” με τον κόσμο να έχει ήδη τη δυνατότητα να αγοράσει εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα