ΠΑΟΚ: “Αντίο” αντάξιο ενός “Καίσαρα” (pics)

Το τελευταίο ραντεβού με τον Σταύρο Σαράφη δεν περιελάμβανε εκπλήξεις. Πλήθος κόσμου, αντιπροσωπείες των ομάδων του ΠΑΟΚ, της διοίκησης, βετεράνων από τις ομάδες του Άρη και του Ηρακλή, παλιοί παράγοντες κι απλοί ανώνυμοι έδωσαν το παρόν στην Επανωμή προκειμένου ν’ αποτίσουν φόρο τιμής και να τον αποχαιρετίσουν.

Στο προαύλιο του Ιερού Ναού, σωρεία στεφανιών που

εξέφραζαν τα θερμά συλλυπητήρια από δεκάδες ανθρώπους, τοπικοί φορείς και ντόπιοι συνέθεσαν ένα άκρως συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα με σεβασμό και τιμή για έναν τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό άνθρωπο, όπως ήταν ο κ. Σταύρος. Είναι χαρακτηριστικό το εντονότατο, παρατεταμένο χειροκρότημα όλων στη θέα της σωρού του, καλυμμένη με τη σημαία του ΠΑΟΚ, κατά την έξοδό του από τον Ιερό Ναό, μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας.

ΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time SportsΠΗΓΗ: In Time Sports
Keywords
Τυχαία Θέματα