ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Οι δύο γκολάρες του Μπαρμπόσα (vid)

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Οι δύο γκολάρες του Μπαρμπόσα (vid)npiliosΣάβ, 12/05/2020 - 10:30

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, όταν αγωνιζόταν στη Β εθνική την σεζόν 2014-15, ερχόμενος από την ισπανική Αλμερία

Βοήθησε τα μέγιστα με την ταχύτητα του, την τεχνική του κατάρτιση και την καλή συνολική του απόδοση την Ένωση ν’ ανέβει ξανά στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην μεγάλη κατηγορία φόρεσε τα κιτρινόμαυρα συνολικά 30 φορές και σημείωσε 9 γκολ.

Δύο εξ αυτών στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των play off με τον Παναθηναϊκό την σεζόν 2015-16.

Και τα δύο ήταν απλά αυτό που χαρακτηρίζουμε γκολάρες. Το ένα πιο όμορφο από το άλλο.

Το πρώτο στο 40ο λεπτό, σε κόντρα επίθεση που ξεκίνησε από τον ίδιο και στο τετ α τετ που βρέθηκε στην εξέλιξη της φάσης, νίκησε τον Στιλ.

Το δεύτερο στο 69, όταν ο Μάνταλος εκτέλεσε έξυπνα με πάσα κόρνερ προς τον Πορτογάλο και εκείνος με σουτ στην κίνηση πραγματοποίησε το 3-1.

Αυτό ήταν και το μοναδικό ντέρμπι στο οποίο σκόραρε.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Οι δύο γκολάρες του Μπαρμπόσα Submitted by npilios on Σάβ, 12/05/2020 - 09:00 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/oi_dio_goalares_tou_barbosa.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει σημειώσει δύο πολύ όμορφα γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει σημειώσει δύο πολύ όμορφα γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Article publish on Σάβ, 12/05/2020 - 10:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα