ΑΕΚ: Οι αριθμοί που απογειώνουν τον Μάνταλο (infographic)

ΑΕΚ: Οι αριθμοί που απογειώνουν τον Μάνταλο (infographic)gvasilioΠέμ, 11/26/2020 - 13:11

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν, είναι και όσο βρίσκεται στην ΑΕΚ θα είναι ο ηγέτης της. Και αυτό το λέμε και το γράφουμε καιρό τώρα, όχι μετά τις τρεις ασίστ που έβγαλε κόντρα στην ΑΕΛ.

Η πληθωρικότητα που έχει στο παιχνίδι του ο διεθνής μέσος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού

της ΑΕΚ

Ο Μάνταλος είναι ο “μαέστρος” της Ένωσης, μιλούν για τον ίδιο με τα καλύτερα λόγια για την αξία του οι συμπαίκτες του και οι προπονητές του, οπότε οποιοσδήποτε άλλος λόγος δεν έχει την παραμικρή σημασία. Ο αρχηγός της ΑΕΚ διανύει εξαιρετική περίοδο και μετά την αχρείαστη αποβολή στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο παρουσιάζεται όλο και καλύτερος σε κάθε παιχνίδι. 

Δυστυχώς η ΑΕΚ θα στερηθεί λόγω τιμωρίας τις υπηρεσίες του Μάνταλου στον αγώνα με τη Ζόρια και ελπίζει να μην τα βρει ζόρικα κόντρα στους Ουκρανούς. 
 

Με αφορμή την απουσία του 29χρονου χαφ από το ματς της Πέμπτης, βρήκαμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τις επιδόσεις του στον αγώνα με την ΑΕΛ. Γιατί, σίγουρα οι τρεις ασίστ είναι αυτές που εντυπωσιάζουν, αλλά και οι υπόλοιποι αριθμοί είναι εξίσου σημαντικοί ως προς τι συνεισφορά του στο δημιουργικό (και όχι μόνο) κομμάτι της ΑΕΚ

Εναντίον της ΑΕΛ λοιπόν, η ΑΕΚ πήρε τρεις ασίστ από τον Πέτρο Μάνταλο. Αυτό είναι που είδαμε με τα μάτια μας και οι περισσότεροι ξεχώρισαν. Το εύκολο δηλαδή. Επίσης, εύκολο και διακριτό ήταν και η ευκαιρία που είχε να σκοράρει με κεφαλιά με τον Νάγκι να πετάει τη μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

 

Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” τελείωσε το ματς με 46 πετυχημένες πάσες και μόλις 8 λάθος, ενώ είχε τέσσερα κερδισμένα τάκλιν. Ιδιαίτερα υψηλός αριθμός για οργανωτή παιχνιδιού, αν αναλογιστούμε ότι οι αμυντικοί μέσοι σ' αυτό το ματς δεν είχαν κανένα κερδισμένο τάκλιν. Κέρδισε επίσης πέντε φάουλ από τους αντιπάλους, ενώ είχε και δύο ανακτήσεις μπάλας. Η εξαιρετική του εμφάνιση και η επιρροή που είχε στο παιχνίδι της ΑΕΚ επιστεγάζεται με τις 84 επαφές που είχε με τη μπάλα. 14 περισσότερες δηλαδή από τον δεύτερο Αντρέ Σιμόες. 

Αυτοί οι αριθμοί ή περίπου αυτοί θα λείψουν από το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Ζόρια, όμως η φετινή ομάδα έχει δείξει ότι διαθέτει και ποιότητα και λύσεις για να καλύψει οποιοδήποτε κενό παρουσιάζεται. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο ηγέτης της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος αποδεικνύει σε κάθε ματς πόσο μεγάλη επιρροή έχει στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Δείτε στο infographic τις επιδόσεις του κόντρα στην ΑΕΛ. Article publish on Πέμ, 11/26/2020 - 13:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα