ΑΕΚ: Νοκ-άουτ ο Τσούμπερ με πρόβλημα στους προσαγωγούς (pic)

Ο Στίβεν Τσούμπερ αναχώρησε για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελβετίας, όμως το ταξίδι του αποδεικνύεται άδικος κόπος, καθώς το ιατρικό επιτελείο της Ελβετίας τον εξέτασε διαπιστώνοντας πως έχει τραυματιστεί στον προσαγωγό που τον αφήνει εκτός από τους αγώνες με Ιταλία και Βουλγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο 30χρονος χαφ την περασμένη εβδομάδα ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά σε όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ

με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Η κατάστασή του φαίνεται πως επιβαρύνθηκε με το ιατρικό τιμ της Εθνικής Ελβετίας που τον εξέτασε να ανακοινώνει πως έχει υποστεί τραυματισμό στον προσαγωγό που σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες με Ιταλία και Βουλγαρία.

Πλέον, μένει να φανεί, το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Τσούμπερ στους προσαγωγούς καθώς μετά τη διακοπή υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι για την ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου.

«Μετά από εξέταση του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας, ο Στίβεν Τσούμπερ διαγνώστηκε σήμερα με τραυματισμό στους προσαγωγούς. Έτσι ο Τσούμπερ μένει εκτός για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βουλγαρία. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κληθεί άλλοι ποδοσφαιριστές», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ενημέρωση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελβετίας.

Update: Nach Abklärungen der medizinischen Abteilung des Nationalteams wurde heute bei Steven Zuber eine Adduktoren-Verletzung diagnostiziert. Somit fällt Zuber für die Spiele gegen Italien und Bulgarien aus. Zurzeit wird kein weiterer Spieler nachnominiert. #ITASUI #SUIBUL

— Nati (@nati_sfv_asf) November 8, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα