ΑΕΚ: Νίκη σε ντέρμπι ή μία από τα ίδια; (pics, vids)

ΑΕΚ: Νίκη σε ντέρμπι ή μία από τα ίδια; (pics, vids)gvasilioΚυρ, 03/21/2021 - 12:08

Πρεμιέρα στα Play Off με ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ, που με τις ομάδες του Top 6 της Super League

φέτος έχει μόλις δύο νίκες.

Τα Play Off αρχίζουν για την ΑΕΚ με την πρεμιέρα να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Σε ένα μίνι πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών όμως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και αν θέλεις να στοχεύεις ψηλά πρέπει να κερδίζεις ντέρμπι. 

Δείτε τα γκολ του Ίσμαελ Μπλάνκο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Να κάνει ότι δεν έκανε όλη τη χρονιά

Τα ντέρμπι δεν είναι το... φόρτε της ΑΕΚ, όχι μόνο στο φετινός πρωτάθλημα, αλλά γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Μιας και όμως μιλάμε για την τρέχουσα σεζόν, ας μείνουμε σ' αυτές τις επιδόσεις. Κόντρα στις ομάδες των Play Off η ΑΕΚ έχει μόλις δύο νίκες και αυτές μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο. Εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και του Άρη.

Δείτε τι είπε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς για τον Πέτρο Μάνταλο.
 

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_PAOK_AEK_240121.mp4187542324/01/2021 22:06ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: 2-2 (hls)



Δείτε τι δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στα κανάλια Novasports

Σίγουρα τα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά για την Ένωση, η οποία όμως οφείλει να βγάλει την δεδομένη ποιότητα που έχει για να αντιστρέψει αυτή την καθόλου κολακευτική για την ίδια εικόνα. Σε αντίθετη περίπτωση, η 3η θέση της κανονικής περιόδου θα είναι στο τέλος της διαδικασίας ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Για να το εξηγήσω λεπτομερέστατα, η ευρωπαϊκή έξοδος θα γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη. 

Θυμηθείτε την εξαιρετική πορεία της ΑΕΚ στα περυσινά Play Off.

 

 

Ενδεκάδα με επιστροφές για Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε σχέση με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια είδε το “οπλοστάσιό” του να γεμίζει αρκετά. Μιχάλης Μπακάκης και Μουαμέρ Τάνκοβιτς προπονούνται σε φουλ ρυθμούς όλη την εβδομάδα και συνεπώς είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Δείτε τι δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Γιάννης Σαρδέλης.

Ο Αθανασιάδης θα βρίσκεται κάτω από την εστία, δεξιά ο Μπακάκης, αριστερά ο Λόπες και στόπερ οι Λάτσι, Σβάρνας καθώς είναι τιμωρημένος ο Νεντελτσιάρου. Στα χαφ οι Σιμάνσκι, Σάκχοφ έχουν προβάδισμα για τα χαφ, με τον Κρστιτσιτς να είναι μία ακόμα επιλογή για τον άξονα σε περίπτωση που ο Μάνταλος αγωνιστεί αριστερά στην επίθεση. Δεξιά ο Λιβάι Γκαρσία, αριστερά  ο Μάνταλος με τον Τάνκοβιτς διεκδικούν τη θέση και στην κορυφή η λογική λέει πως θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Πρεμιέρα στα Play Off με ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ, που με τις ομάδες του Top 6 της Super League φέτος έχει μόλις δύο νίκες. Article publish on Κυρ, 03/21/2021 - 12:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα