ΑΕΚ: Με Γαλανόπουλο μετά από δέκα μήνες (pic)

ΑΕΚ: Με Γαλανόπουλο μετά από δέκα μήνες (pic)gvasilioΣάβ, 10/31/2020 - 19:44

Με τον Κώστα Γαλανόπουλο να επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από σχεδόν δέκα μήνες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ένωσης.

Ο Γαλανόπουλος επιστρέφει σε αποστολή της ΑΕΚ μετά τις 18 Δεκεμβρίου 2019, όταν είχε αγωνιστεί 56 λεπτά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

και είχε αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο για να ακολουθήσει δέκα μέρες μετά το χειρουργείο.

 Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Αντρέ Σιμόες και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ουκρανός αμυντικός από Δευτέρα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί αυτομάτως στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για την αναμέτρηση με τη Ζόρια στην Ουκρανία.

Όπως γράψαμε νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψαν και οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Χρήστος Αλμπάνης.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι:  Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

 

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με τον Κώστα Γαλανόπουλο να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του! #aekofi #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Με τον Κώστα Γαλανόπουλο να επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από σχεδόν δέκα μήνες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ένωσης. Article publish on Σάβ, 10/31/2020 - 19:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα