Αθλέτικ-Σεβίλλη 2-1: Φοβερή ανατροπή για τους Βάσκους

Αθλέτικ-Σεβίλλη 2-1: Φοβερή ανατροπή για τους ΒάσκουςosinteliΣάβ, 10/31/2020 - 19:25

Με δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφερε... τούμπα το ματς με τη Σεβίλλη (2-1) στο "San Mamés" και επέστρεψε στις νίκες, στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής της La Liga.

Οι Ανδαλουσιάνοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Γκαριτάνο, αφού βρήκαν γκολ μόλις στο 9ο λεπτό με

τον Εν Νεσίρι. Παρά το αρχικό σοκ, η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν πτοήθηκε και έβγαλε αντίδραση. Έφερε το ματς στα μέτρα της, δημιούργησε ευκαιρίες και στο 76' έφτασε στο γκολ ισοφάρισης με σουτ του Μουνιαίν.

Οι Βάσκοι δεν σταμάτησαν εκεί και δέκα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Ο Ουίλιαμς σέντραρε από αριστερά και ο Σάνσετ με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Μπόνο και έγραψε το 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Έτσι, η Μπιλμπάο αφενός άφησε τη Σεβίλλη για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη και αφετέρου επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Athletic Bilbao - Ποδόσφαιρο Sevilla - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Athletic Bilbao ΙΣΠΑΝΙΑ Με δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφερε... τούμπα το ματς με τη Σεβίλλη (2-1) στο "San Mamés" και επέστρεψε στις νίκες, στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής της La Liga.

Article publish on Σάβ, 10/31/2020 - 19:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα