ΑΕΚ: "Καθαρός" ο Τσιγκρίνσκι, απών ο Νεντελτσιάρου

ΑΕΚ: "Καθαρός" ο Τσιγκρίνσκι, απών ο ΝεντελτσιάρουgvasilioΠέμ, 11/19/2020 - 21:05

Αρνητικό στον Covid-19 και το τεστ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με την ΑΕΚ να μετράει οκτώ επιστροφές από τους 10 παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί. 

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε με καθυστέρηση την Πέμπτη σε έλεγχο ανίχνευσης του ιού Covid-19 και γι' αυτό

άργησαν να βγουν και τα αποτελέσματά του.

Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι πως και αυτός είναι αρνητικός και άρα μαζί με τους Βασιλαντωνόπουλο, Ινσούα το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο και εάν προλάβουν βάση αποτελεσμάτων θα προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα. 

Από την προπόνηση της Πέμπτης έλειψε ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ο οποίος δεν βρήκε πτήση από το Μπέλφαστ για να επιστρέψει έγκαιρα και να προλάβει την προπόνηση. Και ο Ρουμάνος αμυντικός όμως αναμένεται την Παρασκευή στα Σπάτα για να προπονηθεί και αναλόγως με την κατάστασή του ο Μάσιμο Καρέρα θα κρίνει αν υπολογίζεται για την ΑΕΛ ή όχι. 

Κανονικά συμμετείχαν στην προπόνηση οι Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Μπότος και Μιτάι, που επέστρεψαν από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Αρνητικό στον Covid-19 και το τεστ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με την ΑΕΚ να μετράει οκτώ επιστροφές από τους 10 παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί. 
Article publish on Πέμ, 11/19/2020 - 21:05 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα