Αρης: Focus στην επίθεση από Μάντζιο

Αρης: Focus στην επίθεση από Μάντζιο gpagosΠέμ, 11/19/2020 - 20:55

Με το βάρος στην τακτική να δίνεται στην επίθεση, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. 

Ο Ελληνας τεχνικός θέλει να διορθώσει πράγματα που έχουν να κάνουνε με την αποτελεσματικότητα του Αρη στις ευκαιρίες που δημιουργεί αλλά και να βγαίνουν καλύτερες συνεργασίες μεσοεπιθετικά. 

Βέβαια, υπάρχουν αρκετοί

νέοι παίκτες εκεί (Λόπεθ, Μάνος, Μπερτόγλιο, Σίλβα αλλά και Ματέο Γκαρσία στην επιστροφή του) που χρειάζονται τον χρόνο για να γνωριστούν καλύτερα. 

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τη θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν ο Μάνος με τον Λόπεθ με τον πρώτο να έχει προβάδισμα. 

Επίσης, στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό, ο Γκάμα και ο Ματέο Γκαρσία έχουν προβάδισμα για να είναι στις δύο θέσεις. Από εκεί και μετά, τη μία θέση διεκδικούν ο Μπερτόγλιο με τον Σίλβα. 

Στις προπονήσεις του Αρη μπήκε και ο Φάμπιαν Εμαν που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την U21 της Αυστρίας.

Αύριο, Παρασκευή (20/11), η προπόνηση θα γίνει το πρωί στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off gpagos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ακης Μάντζιος Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Ακης Μάντζιος στις ασκήσεις τακτικής με τους παίκτες του Αρη εστίασε στην επίθεση Article publish on Πέμ, 11/19/2020 - 20:55 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα