ΑΕΚ: Η νίκη θα της δώσει οξυγόνο για τη συνέχεια (vids, pic)

Ο στόχος του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχεις χαθεί για την ΑΕΚ που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις βαθμολογικές απώλειες του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα η διαφορά από την κορυφή να παραμένει μεγάλη.

Η Ένωση όπως και να ‘χει όμως είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος να κάνει το δικό της ταμείο.

Την Κυριακή το απόγευμα οι “κιτρινόμαυροι” δοκιμάζονται στην έδρα του Ατρόμητου, που έχει νέο

προπονητή τον Κόλμαν και αναζητούν βαθμούς για να ξεμπλέξουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Αυτό είναι κάτι που πρόκειται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο των παικτών της ΑΕΚ. Ο Αργύρης Γιαννίκης γνωρίζει πως οι παίκτες του πιθανότατα να έχουν στο μυαλό τους τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως στη φάση που βρίσκεται η ΑΕΚ δεν έχει το δικαίωμα να σκέφτεται τον μεθεπόμενο αγώνα της.

Για να πάει και να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει καλό κλίμα εντός των τειχών. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει τον Ατρόμητο που θα της προσφέρει ακόμα περισσότερο οξυγόνο για τη συνέχεια, καθώς δεν θα αυξηθεί στο εσωτερικό της η πίεση.

Άλλωστε και ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις που έκανε στο Novasports τόνισε πως για να είσαι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ θα πρέπει να είσαι στην κορυφή. Και η κορυφή έρχεται μόνο μέσα από νίκες και προκρίσεις.

Σε ότι έχει να κάνει με τις απουσίες της ΑΕΚ, Αραούχο και Άμραμπατ επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους, όπως και ο Γεβγέν Σάκχοφ, όμως κανείς από τους τρεις τους δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα