ΑΕΚ: Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και τι όχι (pics, vids)

ΑΕΚ: Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και τι όχι (pics, vids)gvasilioΚυρ, 02/07/2021 - 10:08

Η ΑΕΚ ιδρώνει για να κερδίσει κάποιες στιγμές ηρεμίας, όμως την ίδια στιγμή έχει την ικανότητα ν γκρεμίζει μόνη της ότι χτίζει και ν' αρχίζει πάλι από την αρχή. 

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα διεγράφη με την καλή εμφάνιση της ΑΕΚ

και τη νίκη επί του ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”. Δεν χρειάστηκε όμως να περάσουν πολλές ημέρες για να χάσουν οι “κιτρινόμαυροι” ξανά την ηρεμία τους και να παίξουν ξανά με την πλάτη στον τοίχο και σημαντικά προβλήματα κόντρα στον Άρη το βράδυ της Κυριακής στο Ολυπιακό Στάδιο (19:30, Novasports 1 HD).

Δείτε επίσης: Ντέμης ο "δήμιος" του Άρη.
 

Ενός κακού μύρια έπονται...

Για την ΑΕΚ το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη ήταν φαινομενικά ακίνδυνο, όμως οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν και αποκόμισαν όσα παραπάνω προβλήματα μπορούσαν. Άσχημη εμφάνιση, με πρώτο ημίχρονο σε βαθμό... αδιαφορίας, ήττα με 2-1 και απώλεια δύο βασικών παικτών. Του Γαλανόπουλου για δύο μήνες και του Σάκχοφ για δύο εβδομάδες και βλέπουμε...

Δείτε όσα δήλωσε στο Novasports o Μανόλο Χιμένεθ

Αν συνυπολογίσουμε και τη γκρίνια και την εσωστρέφεια που ξέσπασε μετά το ματς, για ένα παιχνίδι που η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, όλα αυτά που διαβάσατε δεν είναι απλά πολλά. Είναι υπερβολικά πολλά... Έτσι, λοιπόν, η ΑΕΚ καλείται το βράδυ της Κυριακής να μπει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Όχι τόσο για το βαθμολογικό κομμάτι που είναι εξίσου σημαντικό, αλλά για να ξαναβρεί ηρεμία εντός των τειχών της. 
 

Τρία χαφ ξανά και ερωτηματικά

Τα “κουκιά” είναι μετρημένα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του, με την τριάδα στα χαφ πάντως να δείχνει ειλημμένη απόφαση. Μόνο που γι' αυτό το ματς οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Δείτε όσα δήλωσε στο Novasports ο Έλντερ Λόπες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Αθανασιάδης θα συνεχίσει κάτω από την εστία, αριστερά ο Λόπες και στο κέντρο της άμυνας οι Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ραντόνια φαίνεται πως τελικά θα προτιμηθεί από τον Νταντσένκο και οι τρεις στο κέντρο θα είναι οι Κρστιτσιτς, Σιμάνσκι και Σιμόες. Δεξιά ο Γκαρσία, κορυφή ο Ανσαριφάρντ και αριστερά Μαχαίρας ή Αλμπάνης. 

Θυμηθείτε το αντίο της ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας"

Τα προβλήματα γνωστά και πολλά. Μπακάκης, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ είναι off, ενώ με δύο προπονήσεις είναι οι Μάνταλος και Λάτσι, ενώ από την Τετάρτη προπονείται κανονικά με την ομάδα ο Μιτάι. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΕΚ ιδρώνει για να κερδίσει κάποιες στιγμές ηρεμίας, όμως την ίδια στιγμή έχει την ικανότητα ν γκρεμίζει μόνη της ότι χτίζει και ν' αρχίζει πάλι από την αρχή.  Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 10:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα