Αλιασίμ: Κάτι παθαίνει στους τελικούς – 7η σερί ήττα

09:10 7/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ούτε και τώρα κατάφερε ο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο.

Ο χαρισματικός Καναδός, δεν θύμισε σε τίποτα τον τενίστα που παρακολουθήσαμε καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο Murray River Open και γνώρισε την 7η συνεχόμενη ήττα του σε τελικό ATP, χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια 6-2, 6-3 από τον Ντάνιελ Έβανς.

Ο 33χρονος Βρετανός, πιο ψύχραιμος και αποτελεσματικός, κατάφερε να πανηγυρίσει

τον πρώτο του ATP τίτλο μετά από δύο χαμένους τελικούς και θα πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Australian Open 2021 που ξεκινάει τη Δευτέρα στη Μελβούρνη.

Τα 32 αβίαστα λάθη του Αλιασίμ στο ματς ήταν καταδικαστικά για το Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης ο οποίος δεν σέρβιρε καλά και δέχθηκε πέντε breaks στη 1 ώρα και 18 λεπτά που διήρκησε ο τελικός. Όπως και στους προηγούμενους έξι χαμένους τελικούς, έτσι και στο σημερινό ο Καναδός δεν κατάφερε να πάρει ούτε σετ…

“Συγχαρητήρια Ντάνι για το πρώτο σου τρόπαιο. Χαίρομαι που βλέπω κοινό και πάλι στις κερκίδες. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά και τις επόμενες εβδομάδες” αρκέστηκε να πει ο Αλιασίμ ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Από την πλευρά του, ο θριαμβευτής Ντάνιελ Έβανς, δήλωσε: “Συγνώμη για σήμερα Φίλιξ. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο Όπεν. Ευχαριστώ την ομάδα μου και την Tennis Australia που βρισκόμαστε εδώ”

MURRAY RIVER OPEN DRAW

The post Αλιασίμ: Κάτι παθαίνει στους τελικούς – 7η σερί ήττα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα