ΑΕΚ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Αλμέιδα

Η ΑΕΚ έχει κάνει αποφαστικό βήμα πρόκρισης για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας Novibet μετά το 3-0 στον πρώτο ημιτελικό, ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα και θα κάνει τη δική του προσπάθεια για να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Ματίας Αλμέιδα προετοιμάζει την ομάδα του για το συγκεκριμένο

ματς έχοντας στο μυαλό του και τα προβλήματα που υπάρχουν από τραυματισμούς και τιμωρίες παικτών που θα λείψουν από το ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή.

Έτσι κι αλλιώς, ο Αργεντινός προπονητής στα ματς κυπέλλου παρατάσει ενδεκάδα με παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι που θα συνεχιστεί και σ’ αυτόν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει κάτω από την εστία, στην άμυνα οι Μήτογλου, Τζαβέλλας θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί και ο Σιντιμπέ πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Χατζισαφί προκειμένου ο Ιρανός να πάρει ανάσες, ενώ δεξιά θα παραμείνει ο Ρότα. Στη μεσαία γραμμή, ο τιμωρημένος για το ματς με τον ΟΦΗ, Ντάμιαν Σιμάνσκι θα παίξει μαζί με τον Γαλανόπουλο, Ελίασον και Γκατσίνοβιτς θα συμπληρώσουν την τετράδα, με τον Μάνταλο και τον Αραούχο που επίσης είναι τιμωρημένος την Κυριακή να βρίσκονται στην επίθεση. Μιλάμε δηλαδή για επτά αλλαγές σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Όλα αυτά είναι θεωρητικές σκέψεις και με βάση τα όσα έχει δείξει στο παρελθόν ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος θα περιμένει και την προπόνηση της Τρίτης προκειμένου να καταλήξει στα τελικά πλάνα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα