Μανωλόπουλος: «Είμαι πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά που ήταν σε αυτό το ταξίδι» (vid)

Ευχαριστημένος και περήφανος με τους παίκτες του, ήταν ο κόουτς της Εθνικής Σωτήρης Μανωλόπουλος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Λετονία.

«Για το παιχνίδι, δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Είμαι πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά που ήταν σε αυτό το ταξίδι. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτά τα ματς. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στην Εθνική, γιατί είναι όλοι τους σε ένα μεγάλο επίπεδο και όλοι μαζί κάναμε το καλύτερο για να προκριθούμε».

και σύνέχισε

«Έχω ξαναπεί ότι τα παράθυρα είναι δύσκολα και απαιτητικά. Αν δεν το ζήσει κάποιος είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει. Ήταν μια αποστολή που ήταν επιτυχής. Κάναμε μεγάλα αποτελέσματα ειδικά μέσα στην Τουρκιά σε ένα γήπεδο με 20000 κόσμο. Είχαμε παιδιά που ερχόντουσαν την ίδια μέρα να παίξουν και τους ευχαριστώ για αυτό. Ήταν πολύ απαιτητικό, αλλά όταν υπάρχει θέληση από τους παίκτες και τις ομάδες που θέλουμε να τις ευχαριστήσουμε που μας βοηθήσανε να έχουμε πάντα παίκτες, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Σήμερα κατεβήκαμε με την πιο νεανική Εθνική που έχει κατέβει ποτέ. Δώσαμε ευκαιρία σε νέα παιδιά και αυτά την αρπάξανε. Τελειώνουμε με μια πικρά γιατί είχαμε τις ευκαιρίες μας να κερδίσουμε το παιχνίδι σήμερα , αλλά δεν τα καταφέραμε, έτσι είναι το μπάσκετ».

Για το ματς με την Τουρκια:

«Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει. Ο Σλούκας έπαιζε αργά με τον Ολυμπιακό. Ο Παπαγιάννης με τον Παναθηναϊκο. Με ένα meeting φέραμε έμπειρα παιδιά.Τον Πριντεζη, τον Λαρεντζάκη, τον Παπανικολαου. Δεν γίνεται τίποτα αν αυτά τα παιδιά δεν δώσουν την ψυχή τους. Για όλο αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».

Για τα νέα παιδιά της Εθνικής:

«Νομίζω ότι τα νέα παιδιά μας βοήθησαν πάρα πολύ . Όλοι τους αρπάξανε την ευκαιρία. Πρέπει να τους βοηθήσουμε, αλλά και να βοηθήσουν και οι ίδιοι τους εαυτούς τους για να είναι έτοιμοι οπότε τους χρειαστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα