ΑΕΚ: Εργασίες για την επόμενη ημέρα στην “Αγιά Σοφιά”

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο για την ΑΕΚ που πανηγύρισε στην “Αγιά Σοφιά” το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Ένα γήπεδο που άνοιξε τις πύλες του τέλος Σεπτεμβρίου και έδωσε μια νέα δυναμική στην Ένωση.

Ο αγώνας με τον Βόλο ήταν ο τελευταίος για φέτος στην “Αγιά Σοφιά” και οι άνθρωποι της ΑΕΚ άρχισαν ήδη

τα βελτιωτικά έργα έτσι ώστε στο πρώτο επίσημο ματς της νέας χρονιάς να διορθωθούν οι όποιες ατέλειες υπάρχουν.

Ένα σοβαρό πρόβλημα που είχε διαπιστωθεί ήταν η ορατότητα των φιλάθλων στο κάτω διάζωμα μετά την τοποθέτηση των πλεξιγκλάς, με την ΑΕΚ να προχωρά άμεσα στην αντικατάστασή τους.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν ήταν εφικτό να διορθωτεί το πρόβλημα, ωστόσο τώρα που η σεζόν τελείωσε η ΑΕΚ ενημέρωσε πως αρχίζει άμεσα η αντικατάστασή τους.

Τα πλεξιγκλας αντικαθίσταται με νέα γυάλινα στηθαία με ειδικές μεταλλικές στηρίξεις (Temperal + sentryglass των 18mm) και έτσι το πρόβλημα ορατότητας δηλαδή λύνεται οριστικά.

Οι εργασίες αποξήλωσης μάλιστα των τωρινών πλεξιγκλάς ξεκίνησαν ήδη και μέσα στην εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες εγκατάστασης του νέου υλικού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ενήμερη για όλα όσα συνέβησαν και στον αγώνα με τον Βόλο και τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει τις διαδικασίες για την αντιμετώπισή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Εργασίες, “Αγιά Σοφιά”,aek, ergasies, “agia sofia”