ΑΕΚ: Δουλειά της είναι να κερδίζει και αυτό έκανε… (videos)

Ακόμα ένα ντέρμπι φέτος στην Super League που η ΑΕΚ το κερδίζει, είτε παίζει στο γήπεδό της, είτε μακριά απ’ αυτό, είτε με κόσμο, είτε χωρίς. Μετά το σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού και τις νίκες με ΠΑΟΚ και Άρη, ο Ολυμπιακός

γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Φάληρο από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ πήγε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με συγκεκριμένο πλάνο που θα την οδηγούσε στη νίκη και στους τρεις βαθμούς και αυτούς πήρε στο τέλος της βραδιάς. Ακόμα και αν στο δεύτερο ημίχρονο πιέστηκε από τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να δεχθεί την κλασική ευκαιρία, πέραν των δύο φάσεων για τις οποίες διαμαρτύρονται οι “ερυθρόλευκοι”.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί για μια σπουδαία νίκη της ΑΕΚ

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έβγαλαν ένταση και πολλά τρεξίματα στο πρώτο ημίχρονο, άντεξαν στην πίεση που άσκησε ψηλά ο Ολυμπιακός και αφού δεν βρήκαν γκολ σε ανοικτό παιχνίδι, το βρήκαν από δουλεμένες στατικές φάσεις. Από δύο κόρνερ του Άμραμπατ και τον αμαρκάριστο σε στατική φάση Λιβάι Γκαρσία να παίρνει παραμάζωμα όποιον βρέθηκε στο διάβα του και στις δύο περιπτώσεις. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο όταν παίρνει φόρα και αποφασίζει να κάνει άλμα, είναι ανίκητος στον άερα. Ο Ολυμπιακός του έδωσε αυτή τη δυνατότητα και τα αποτέλεσματα ήταν ένα γκολ και μία ασίστ!

Τρελαμένος με τη νίκη ο Μελισσανίδης

Εάν στη φάση του 43ου λεπτού δεν σκόρπιζε η άμυνα της ΑΕΚ για να έρθει το γκολ του Μασούρα μετά από την όντως πολύ ωραία πάσα του Φορτούνη και πήγαινε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2 τότε θα μιλούσαμε για ένα τελείως διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός ήταν λογικό να πιέσει για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε χώρους από την ΑΕΚ, η οποία όμως είχε τον τρόπο να απορροφήσει την πίεση και τον Στάνκοβιτς σε γενικές γραμμές να περνάει μια ήσυχη βραδιά. Στο τέλος της βραδιάς, η ΑΕΚ στο Φάληρο έκανε τη δουλειά της. Κέρδισε τον αγώνα, πλησίασε την κορυφή και τον Παναθηναϊκό, είναι στο -2 από τους “πράσινους”, ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ και στο +6 από τους “ερυθρόλευκους”. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για την ΑΕΚ και όπως είπε και ο Κάλενς μετά το ματς, καλύτερα που τα δώρα ήρθαν στο πρώτο μισό γιατί τώρα θα μπει με αποφασιστικότητα και γεμάτο ρόστερ για τη δική της αντεπίθεση.

Οι δηλώσεις του Κάλενς
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Δουλειά,aek, douleia