Μπάγερν: Αβέβαιο το μέλλον όλων πλην της "αγίας τριάδας" εν όψει καλοκαιριού

09:29 8/1/2024 - Πηγή: Contra

Χωρίς τίτλο παραμένει τη φετινή σεζόν η Μπάγερν Μονάχου καθώς δεν κατάφερε να στεφθεί νικήτρια στον τελικό του γερμανικού Super Cup στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου ενώ αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γερμανίας.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της ομάδας έχει πάρει την απόφαση να περάσει από... κόσκινο όλους τους ποδοσφαιριστές της στη συνέχεια της χρονιάς ξεκαθαρίζοντας πως κανείς δεν είναι σίγουρος εκτός από... τρεις.

Ο λόγος

για τις δύο σημαίες της ομάδας, Τόμας Μίλερ και Μάνουελ Νόιερ, που πρόσφατα ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025 αλλά και για τον Χάρι Κέιν ο οποίος αποτελεί την πιο δαπανηρή προσθήκη στην ιστορία της Μπάγερν και με τις μέχρι στιγμής επιδόσεις του έχει τρελάνει τους "Βαυαρούς".

Η Μπάγερν έχει στο ρόστερ της παίκτες εγνωσμένης αξίας αλλά δεν αποκλείεται σε περίπτωση που η χρονιά τελειώσει χωρίς τίτλο, Champions League και πρωτάθλημα είναι πλέον οι δύο ενεργοί στόχοι, να βγει η "σκούπα" και να υπάρξει το απαραίτητο ηλεκτροσόκ στην ομάδα.

Θυμίζουμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μπάγερν κινείται για την ενίσχυση τόσο της αμυντικής όσο και της μεσαίας της γραμμής με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται με τον Ντάιερ της Τότεναμ να είναι κλεισμένος αλλά στα σκαρία να βρίσκονται κι άλλες περιπτώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Ο Κιλιάν τα βρήκε με τον Πέρεθ και γίνεται Μαδριλένος, σύμφωνα με τους Γάλλους

Βραζιλία: Βρέθηκε ο εκλεκτός για αντι-Αντσελότι

Ο Μπονούτσι λέει "ciao" στο Βερολίνο και εξετάζει πρόταση έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα