ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάια, Σάκχοφ με ΠΑΣ (pic)

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάια, Σάκχοφ με ΠΑΣ (pic)gvasilioΤρί, 01/26/2021 - 20:48

Μάρκο Λιβάια και Γεβγέν Σάκχοφ έμειναν εκτός αποστολής ΑΕΚ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ για τον

αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφήνοντας εκτός του Λιβάια και Σάκχοφ.

Ο Κροάτης δεν υπολογίζεται γιατί είναι τιμωρημένος με τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Ουκρανός χαφ έμεινε εκτός για λόγους τακτικής ή ξεκούρασης. 

Στα πλάνα του Χιμένεθ δεν βρίσκεται ούτε ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ο οποίος ναι μεν μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του Ρουμάνου στόπερ. 

Μιτάι που συνεχίζει με θεραπεία και Σαμπάντζοβιτς, Βασιλαντωνόπουλος έμειναν επίσης εκτός αποστολής. 

Στην αποστολή της ΑΕΚ  βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

 

 

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα #aekpas #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr #slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Μάρκο Λιβάια και Γεβγέν Σάκχοφ έμειναν εκτός αποστολής ΑΕΚ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Εκτός και ο Νεντελτσιάρου. Article publish on Τρί, 01/26/2021 - 20:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα