Transfer Gossip – Τζόλης: «Βουίζει» η Θεσσαλονίκη πως έφτασε μεγάλη πρόταση στον ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Τζόλης είναι ακόμα στην αρχή. Θα συνεχίσει (την υγειά του να έχει) να προσφέρει όμορφες στιγμές μέσα στα γήπεδα και να δείχνει το μεγάλο του ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Το όνομα του 19χρονου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ έχει κάνει ντόρο. Παντού. Σε ομάδες, σε ατζέντηδες τοπ επιπέδου.

Η χρηματιστηριακή του αξία ανεβαίνει συνεχώς. Τα όσα κάνει μέσα στις τέσσερις γραμμές προκαλούν θαυμασμό και τεράστιο ενδιαφέρον.

Πάμε στο παρασύνθημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία του ΠΑΟΚ

φαίνεται να έχει φτάσει ήδη η πρώτη μεγάλη πρόταση για τον Τζόλη.

Όταν λέγεται μεγάλη, γίνεται λόγος για 10 plus εκατομμύρια ευρώ. Και το σημαντικό για τον παίκτη, πως του δίνονται πολλά χρήματα για συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο για τέτοια deals. Το μόνο που κατάφερε να αλιεύσει η στήλη είναι πως (και εδώ είναι έκπληξη) πρόκειται για πρόταση από ομάδα που δεν βρίσκεται στα τοπ5 πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δεν είναι δηλαδή ομάδα από τις Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει κάτι. Υπάρχουν αγορές και σύλλογοι που έχουν να δώσουν, σχετικά εύκολα μάλιστα, ακόμα και σε αυτή την covid εποχή πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές.

Το θέμα είναι πως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση έφτασε για τον Τζόλη και είναι μεγάλη. Τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον παίκτη. Και πως φυσικά η τελική απόφαση θα παρθεί στο υψηλότατο για τον «Δικέφαλο» επίπεδο. Λογικό και επόμενο αυτό.

Να σημειωθεί και κάτι άλλο. Πως η ομάδα που έχει κάνει την πρόταση φαίνεται σύμφωνη ώστε ο παίκτης να μείνει στον ΠΑΟΚ έως και το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού. Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σε 5-6 ημέρες. Όχι βέβαια για όλες τις χώρες.

Το σκληρό πόκερ για τον Χρήστο Τζόλη, έχει ξεκινήσει…

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Το άρθρο Transfer Gossip – Τζόλης: «Βουίζει» η Θεσσαλονίκη πως έφτασε μεγάλη πρόταση στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα