ΑΕΚ: Αβάσιμα τα σενάρια ανταλλαγής Χνιντ-Βράνιες

ΑΕΚ: Αβάσιμα τα σενάρια ανταλλαγής Χνιντ-ΒράνιεςgvasilioΔευ, 11/30/2020 - 18:11

Την παραμικρή βάση δεν έχουν σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα σενάρια περί ανταλλαγής Χνιντ-Βράνιες.

Η... φωτιά που άναψε με τα δημοσιεύματα στην Τυνησία και το Βέλγιο και μιλούσαν για ανταλλαγή του Νασίμ Χνιντ με τον Όγκνιεν Βράνιες

έσβησε άμεσα από την πλευρά της ΑΕΚ

Τυνήσιοι και Βέλγοι μπορεί να είχαν τις δικές τους πληροφορίες σχετικά με τις περιπτώσεις των δύο αμυντικών, ωστόσο, φαίνεται πως απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. 

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έσπευσαν εγκαίρως να σβήσουν τη φωτιά που άναψαν Βέλγοι και Τυνήσιοι ξεκαθαρίζοντας πως το συγκεκριμένο σενάριο δεν έχει την παραμικρή βάση. 

Ενδεχομένως όλο αυτό που κυκλοφόρησε σε Μέσα της Τυνησίας και του Βελγίου να είναι ένα ακόμα... παιχνιδάκι του μάνατζερ του Τυνήσιου στόπερ της ΑΕΚ που το τελευταίο διάστημα κάνει συχνά-πυκνά την εμφάνισή του με αφορμή τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής (σύμφωνα με τον ίδιο) του Νασίμ Χνιντ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Την παραμικρή βάση δεν έχουν σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα σενάρια περί ανταλλαγής Χνιντ-Βράνιες. Article publish on Δευ, 11/30/2020 - 18:11 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα