ΟΦΗ: Υψηλό στόχο έθεσε ο Νταμπράουσκας

«Την περασμένη σεζόν τερματίσαμε στην 7η σεζόν. Φέτος θέλουμε να ανέβουμε τουλάχιστον μία θέση. Όπως λέει ένας γνωστός προπονητής, δυστυχώς τα χαρτιά δεν παίζουν. Όλα θα φανούν στην δουλειά μας, στις προπονήσεις. Για το ρόστερ, θεωρώ ότι και πέρυσι η ομάδα θα μπορούσε να μπει στα Play Off. Με τις προσθήκες που έγιναν πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Περιμένουμε κάποιες προσθήκες, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες και πόσες προσθήκες θα γίνουν ακόμα», τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών.

Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ Sports

Ο

αρχηγός Κώστας Γιαννούλης από την πλευρά του, δήλωσε:

«Καλή σεζόν να έχουμε, γεμάτη υγεία. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, να έχουμε νοοτροπία νικητή. Έχετε δει την βελτίωσή μας το τελευταίο εξάμηνο, είδαμε και στα Play Out η ομάδα δεν ήταν αδιάφορη», ενώ πρόσθεσε: «Σίγουρα δεν θα έχω πολλά λεπτά συμμετοχής. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύονται για ακόμα μία χρονιά και θέλω να βοηθήσω αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, όσο μπορώ».

Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ Sports

Ένα από τα νέα αποκτήματα, ο Αντριάν Ριέρα, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έφτασα πριν δύο μέρες και μου αρέσει πολύ η πόλη, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Θέλω να μιλάω μέσα στο γήπεδο. Αυτό που κάνω καλύτερα είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Με τον ΟΦΗ έχω κάνει ένα βήμα μπροστά. Βλέπω τον ΟΦΗ ως μία μεγάλη ομάδα. Έχω παίξει πίσω από τον επιθετικό, αλλά μπορώ να παίξω δεξιά, αριστερά, αλλά δεν με νοιάζει, δεν με πειράζει. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή του ΟΦΗ για το που με χρειάζεται».

Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ Sports

Άλλος ένας από τους νέους παίκτες της ομάδας, ο Ανδρέας Καρώ, είπε:

«Κάνω ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τη δυναμική του πρωταθλήματος. Σίγουρα το ΑΠΟΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα, όπως και ο ΟΦΗ, με απαιτήσεις. Είμαι έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής θέλω να αγωνιστώ όσο περισσότερο μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα. Ο ΟΦΗ έχει δυναμική, έχει έδρα, μπορεί να πετύχει πολλά. Έχω παίξει ξανά τριάδα στα στόπερ».

Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ Sports
Keywords
Τυχαία Θέματα